Het IPD Carrièreteam

Vul het gat in uw cv (... of andere opties die u helpen aan werkervaring)

Veel cursisten van IPD hebben al een rijke loopbaan achter de rug en willen al jaren het roer omgooien. Soms komt die wens ineens in een stroomversnelling door het verlies van een baan, of cursisten hebben juist nu de moed omdat in sommige branches waarvoor wij opleiden de vraag naar goed personeel onverminderd groeit! Er is bijvoorbeeld veel vraag naar (assistent-)makelaars en ook in de loonadministratie en het financiële advies zien we op dit moment een stijgende lijn. Bij andere opleidingen is de groei minder sterk, maar goed en kundig personeel blijft altijd gewild. Zeker personeel met werkervaring.

Werkgevers weten ons te vinden

De praktijk, daar gaat het om! We bieden cursisten graag de mogelijkheid om direct vanuit de klas kennis te maken met de praktijk. Wij doen ons uiterste best om cursisten die het nodig hebben, te helpen met het opdoen van werkervaring. Via een stage of een baan. Dat is een gratis service waardoor steeds meer cursisten en ook potentiële werkgevers ons steeds beter weten te vinden!

 

IPD begeleidt u naar stage of werk

We zien dat het soms toch lastig kan zijn voor cursisten die van de ene naar de andere baan willen gaan of die opnieuw willen beginnen. Ze hebben een loopbaan achter de rug, maar nog geen specifieke ervaring in de nieuwe branche waarin ze willen starten. En wat doet u als u bijvoorbeeld een ‘gat’ heeft in uw cv? Dan is het niet eenvoudig om meteen een baan te vinden. Daarom kunnen cursisten die daar behoefte aan hebben al tijdens de opleiding terecht bij het Carrièreteam van IPD. Onze intercedenten helpen u bij het vinden van een stage of een baan.

 

Contact

De intercedenten van het IPD Carrièreteam zijn bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. Bel ze op het algemene nummer van IPD of mail naar carriereteam@ipd-opleidingen.nl

Werk en begeleiding

Onze intercedenten, die alle ook cursist bij IPD zijn (geweest), vertellen: “Als iemand ons benadert, zoeken we echt contact. We willen weten wie die persoon is en we bekijken wat er nu nodig is en wat bij hem of haar past.”

“En we gaan verder dan alleen een stage of baan zoeken, we helpen ook bij de studie. Bijvoorbeeld: we hadden iemand die het maar niet lukte om het laatste praktijkexamen te halen en die daardoor bozig en teleurgesteld was. Door goed te luisteren en hem tips te geven, heeft hij zijn praktijk gehaald met volle punten! Kijk, dat motiveert enorm, daar doen we het voor. Werk is dan de volgende stap.” 

 

“Er zijn natuurlijk geen garanties, maar we doen ons best. We hebben contact met verschillende kantoren en ook met grotere recruiters die cursisten van IPD willen plaatsen, nog tijdens de opleiding!”

 

Tip van ons team: netwerken!

Netwerken is een onmisbare vaardigheid, voor het vinden van nieuw werk of nieuwe opdrachten en om bij te blijven in het vak, om te weten wat er speelt. IPD wil daarom een ontmoetingsplek bieden voor (oud-)cursisten door met regelmaat events te organiseren op de leslocatie in Utrecht, met een gastspreker, docenten en werkgevers, de zogeheten ‘carrièredagen’. Uiteraard is ook het personeel van IPD aanwezig voor een goed gesprek.

 

Carrièredagen

Tijdens een carrièredag hebben cursisten de gelegenheid zich te presenteren aan werkgevers. Het gebeurt vaak genoeg dat er ter plekke een match ontstaat voor een baan of een kennismakingsstage.

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

 

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: