Instaptoets Stibex (Examenadviesburo)


Examenbureau STIBEX (onderdeel van Examenadviesburo) heeft een instaptoets ontwikkeld voor klanten die hun boekhoudniveau willen testen om een verantwoorde studiekeuze te maken. IPD mag deze toets op de website publiceren en inzetten voor studieadvies.

Tegenwoordig is het niet meer nodig om de basisexamens te doen om aan het Praktijkdiploma Boekhouden deel te nemen, maar u heeft nog wel basiskennis nodig om de opleiding te kunnen volgen. Vandaar deze instaptoets. Wilt u beginnen aan een boekhoudopleiding, maar weet u niet precies welke bij u past? Dan kunt u een van onderstaande toetsen maken. Deze toetsen zijn gratis voor u.

  1. Twijfelt u of u wel de benodigde basiskennis heeft voor het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)? Doe dan de instaptoets assistent boekhouden, dan krijgt u een examen Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC). En kunt u testen of u beide basisvakken al beheerst of nog wat opleiding nodig heeft in een of beide vakken, voordat u aan PDB begint.
  2. Of weet u niet zeker of u toe bent aan Moderne Bedrijfsadministratie? Doe dan de instaptoets Praktijkdiploma Boekhouden, die bestaat uit drie vakken.

Meteen na het maken van de toets krijgt u uw resultaat te zien, met het advies over de opleiding die bij u past. Heeft u na afloop vragen? Neem dan vooral contact op met IPD (030 244 77 30).

Hoe werkt deelname aan de instaptoets?

Om deel te nemen aan de instaptoets klikt u op onderstaande button van de instaptoets. U komt dan op de website van Examenadviesburo/STIBEX. Daar maakt u een account aan om toegang te krijgen tot de toets. Uw gegevens zijn ook zichtbaar voor IPD. Vervolgens komt u in een online examenomgeving waar u de instaptoets kunt maken.

Heel veel succes! 

 

 

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Hoofdkantoor en leslocatie Utrecht
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Kantoor en leslocatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 773
1061 XZ Amsterdam

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: