Complete onderwijsaanpak voor de laagste prijs: dat kan bij IPD! 

Bij IPD zijn we er voor u. We willen dat onze cursisten zo snel mogelijk slagen en aan het werk kunnen met hun erkende diploma. Daarom bieden we klassikale lessen van enthousiaste en ervaren docenten, geven we gratis examentraining en investeren we in actueel studiemateriaal plus een digitale leeromgeving. IPD verzorgt ook veel extra trainingen, waardoor u beter voorbereid de toekomst in stapt. 

A, B, C, D van IPD

De reguliere opleidingen van IPD zijn een A-B-C-D-tje. Dat is ons totaalpakket, waarmee cursisten helemaal voorbereid zijn op de beroepspraktijk.
A Uitstekende vakopleiding – De opleiding bereidt cursisten voor op het vakexamen. Daarmee halen ze hun landelijk erkende diploma. IPD stoomt cursisten klaar voor de examens door klassikale lessen, een online leeromgeving voor thuis en onbeperkte examentraining. De vakopleiding is het hoofdonderdeel van de opleiding.
B Vaardigheidstrainingen – Met deze extra trainingen leren cursisten hun vakkennis toepassen in de praktijk. Sommige cursisten kunnen dit van nature of vanuit ervaring, anderen hebben extra oefening nodig. IPD biedt deze gratis aan bij de reguliere opleidingen. Het gaat bijvoorbeeld om computervaardigheid, communicatie, verkooptraining of extra vakdagen.
C (Net)werk en carrièredagen – Contacten onderhouden en nieuwe mensen ontmoeten: dat is enorm belangrijk om verder te komen. Daarom organiseert IPD jaarlijks een aantal netwerkbijeenkomsten en carrièredagen. De bijeenkomsten zijn gratis en onbeperkt bij te wonen voor cursisten die een opleiding hebben gevolgd bij ons. Ons IPD Carrièreteam geeft zonodig extra persoonlijke begeleiding.  
D Verdiepende trainingen, PE en PA – Bij  verdiepende trainingen cursisten zich kennis opfrissen of zich specialiseren. Het zijn vaak tweedaagse trainingen die we voor een bescheiden bedrag aanbieden. Ze passen naadloos bij een opleiding. Wij bieden ook Hercertificering, Permanente Educatie (PE) en Permanent Actueel (PA) voor de vakgebieden waarbij dit verplicht is.

Klassikale lessen

Met klassikale lessen van goede docenten verhoogt u uw slaagkans enorm ten opzichte van alleen maar thuisstudie. Wist u dat gemiddeld 72% van de cursisten met een mondelinge opleiding slaagt binnen 3 jaar? Tegenover nog geen 10% in het thuisonderwijs! (onderzoek OWI 2009). U krijgt volop begeleiding van een enthousiaste docent die aandacht besteedt aan theorie, praktijk en actualiteit. In de lessen heeft u veel contact met medecursisten, dus u bouwt een netwerk op en werkt samen toe naar uw doel: een erkend diploma en een goed salaris!

Ervaren en gecertificeerde docenten

Les krijgen van een goede docent vergroot uw kans op slagen. IPD zet zoveel mogelijk docenten in die zowel ervaring hebben in het lesgeven als in het vakgebied dat ze doceren. Elke nieuwe docent die wil lesgeven voor IPD moet een voorbeeldles geven en krijgt een individueel gesprek, zo toetsen wij of iemand op alle fronten geschikt is.  Jaarlijks controleert IPD of de kwaliteit nog steeds in orde is; docenten geven een lesdemonstratie en oefenen met nieuwe werkvormen onder begeleiding van een onderwijskundige. De manier van toetsen van sollicitanten en docenten door IPD is sinds november 2010 ISO gecertificeerd. Dat wil zeggen dat een extern bureau ons onderwijs controleert en ondersteunt. Verder moeten docenten zich ook inschrijven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Externe toetsing

De kwaliteit van IPD wordt continu door verschillende externe instanties bewaakt en objectief beoordeeld. Dat deze instanties IPD goed vinden, blijkt uit de volgende erkenningen van IPD: een ISO certificaat, inschrijving bij NRTO en NRTO-keurmerk, opname in het register CRKBO. 

Studeren met plezier en resultaat

Bij IPD krijgt u toegang tot een elektronische leeromgeving, IPDELO geheten, waar u een persoonlijke digitale pagina heeft. Hier staat een deel van het lesmateriaal en u kunt vanuit de IPDELO contact onderhouden met uw docent en medecursisten. Ook kan de docent hier aanvullend materiaal plaatsen en vindt u er uw weekrooster. Zo combineert IPD de voordelen van klassikaal onderwijs met modern onderwijs!

Digitale leeromgeving IPDELO

Voor studiegemak en studieplezier:

  • (een deel van) uw studieboeken is hier te vinden
  • We plaatsen er uw rooster en mogelijke wijzigingen
  • Indien er extra oefeningen zijn, plaatsen we deze hier
  • Contact met uw docent onderhoudt u in de leeromgeving
  • Handige verwijzingen naar relevante websites staan hier ook

Met deze nieuwe onderwijstechnieken en de klassikale lessen vliegt u met plezier door de opleiding heen en bent u binnen korte tijd in het bezit van uw diploma!

Wij zijn er voor u!

IPD wil graag via beroepsopleidingen zo veel mogelijk mensen naar een goede baan en een betere toekomst helpen. Dat doen we door opleidingen voor een groot publiek bereikbaar en betaalbaar te maken. Dat we daarbij klantgericht zijn, is voor IPD ontzettend belangrijk.

Baangerichte cursussen

IPD biedt u opleidingen met een grote kans op een goedbetaalde baan. Juist in deze spannende tijd is het belangrijk om uw baan te houden, te krijgen of te gaan voor een beter salaris. Zo behoudt u uw zekerheid over een goed inkomen. Werkgevers waarderen het als ze zien dat u een opleiding volgt of heeft gevolgd naast uw huidige werk of andere activiteiten. U toont daarmee de juiste werkhouding en dat, in combinatie met een erkend diploma, geeft u vleugels op de arbeidsmarkt.

Betaalbaar, bereikbaar en flexibel onderwijs

Onderwijs willen wij voor velen bereikbaar houden en daarom werkt IPD met lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Ook mag u uw eigen studietempo bepalen door een kort, langer of intensief traject te volgen in de avond, overdag of op zaterdag. U kunt de lessen meestal volgen bij u in de buurt, want IPD heeft goede leslocaties in het hele land. Zo is er altijd wel een cursus die bij u past!

Persoonlijk contact

Open contact met onze klanten vinden wij belangrijk, daarom staan onze medewerkers voor u klaar, of u nu belt, mailt, chat, een brief schrijft of gebruikmaakt van Facebook of Twitter. Op onze Onderwijsblog en op LinkedIn vindt u studietips, interviews, sollicitatietips, enzovoorts. Ook bent u welkom voor een gratis studieadviesgesprek of voor een proefles op ons kantoor in Utrecht. De koffie staat altijd klaar! 

Gratis examentraining

Om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk voorbereid naar het examen gaat, organiseert IPD voor de meeste opleidingen het hele jaar door gratis landelijke examentrainingen. (Oud-)cursisten van IPD mogen die trainingen onbeperkt bijwonen en worden daarvoor via e-mail uitgenodigd; de trainingen worden ook op de website aangekondigd. Als er voor uw opleiding geen aparte examentraining is, wordt de laatste les hieraan besteed en mag die ook door (oud-)cursisten worden bezocht.


Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

 

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: