Opleidingen EXIN-AMBI-ICT-opleidingen met

ICT'er worden met onze EXIN AMBI-opleidingen

Leer grondig en snel de grondbeginselen van ICT op hbo-denkniveau. In onze nieuwste ICT-opleidingen (EXIN AMBI) bereiden we u optimaal voor op de drie basisexamens van EXIN AMBI e-CF ™. De modules samen behandelen basiskennis op het niveau van een hbo-propedeuse. In een zeer kort tijdsbestek.

Als u een degelijke start wilt maken met uw ICT-carrière... Of als u een carrièreswitch wilt maken richting ICT... Of als u al een tijd werkt in de ICT maar nog geen erkende diploma's hebt... Dan is het AMBI EXIN-programma voor u de beste keuze! Het lesprogramma is prima te combineren met een baan.

 

  • Klassikale training
  • Gratis online oefentoetsen
  • Gratis extra examentraining
  • Gecertificeerde docenten
  • Persoonlijke begeleiding

Basismodules

Het EXIN AMBI e-CF ™ kwalificatieprogramma kent drie basismodules:

Met de startmodules en erkende certificeringen legt u een stevig fundament voor uw loopbaan in de ICT. U kunt nu starten met de eerste module Business Processes. Zodra EXIN de volgende examens en bijbehorende literatuur gereed heeft, plannen we de volgende modules in.

 

 

 

Stevig fundament

Bij deze modules komt alle basiskennis langs en voor de examens is het belangrijk dat u alle kennis paraat heeft en begrijpt. Denk daarbij aan het ontwerp en ontwikkeling van applicaties, testen, oplossingen implementeren, gebruikersondersteuning, dienstverlening, probleemmanagement, ontwerpen van architectuur, duurzame ontwikkeling, component-ontwikkeling, ontwikkelen van bedrijfsplannen, inkoop, maken van offertes, verkoopmanagement, informatie- en kennismanagement, risicomanagement, procesverbetering, beveiliging, enzovoort.

 

Op weg naar een ICT-baan op hbo-niveau

Er is veel werk in de ICT, de behoefte aan goede krachten is groot. Of het nu gaat over IT-managementfuncties, software-ontwikkeling en innovatie, planning of support: op alle vlakken wordt goed personeel gezocht. Met name de vraag naar hoogopgeleide IT-werknemers is groot. Erkende opleidingen en kwalificaties op dit gebied zijn bijna zeker een garantie voor succes en een goede baan.

 

ICT bij IPD: de best denkbare begeleiding

IPD Opleidingen mag als een van de weinige opleidingsinstituten deze AMBI-opleidingen verzorgen. In 1992 verzorgden wij al de eerste AMBI-ICT-modules. Sinds die tijd is het vak nogal veranderd... en nu EXIN haar kwalificatieprogramma vernieuwt, gaan we mee in de vernieuwing.    
 

Blended learning

Wij werken op onze eigen, succesvolle IPD-manier. Met klassikale trainingen, persoonlijke begeleiding door een gecertificeerde docent, zelfstudie + opdrachten, online toetsmomenten, een elektronische leermomgeving en minstens een dag examentraining. Als u meer examentraining nodig heeft, dan kunt u die gratis volgen.

De combinatie van leermethodes zorgt voor de meest effectieve manier van leren en verwerken. Deze blended learning-methode passen we bij IPD al jaren toe.   

 

 

 

Wat leert u in de IT-basismodules?

Business Processes | Infrastructure | Applications

 

 

 

Duidelijk lesprogramma, in uw eigen tempo

Door de heldere cursistenhandleiding weet u van week tot week welke stof wordt behandeld. U kunt kiezen voor een dagopleiding of avondopleiding:

  • vier lesdagen (+ een dag examentraining) of
  • acht lesavonden (+ een dag examentraining)

 

Ervaren docenten

U krijgt les van een docent die door EXIN zelf is gecertificeerd. Ervaring, praktijkkennis en didactische vaardigheden zijn hiermee gegarandeerd.

 

 

ICT-opleiding - wat is de beste start?

De werkgelegenheid in de ICT blijft groeien. Er is vooral meer behoefte aan hoogopgeleide ICT'ers. Dat is een kans voor iedereen die zich thuis voelt in de digitale wereld. Dit is de tijd om te starten in de IT of om de overstap te maken. Wilt u omscholen naar ICT op latere leeftijd? Dat is met de basisopleidingen AMBI-opleidingen heel goed mogelijk.

Als u al enige ervaring heeft in de IT, heeft u een streep voor. Dan is de vraag: hoe groeit u verder en wordt u een professionele IT'er - en hoe toont u uw competenties aan? Met de certificeringen van een erkend instituut zoals EXIN staat u hierin veel sterker.

 

Kwalificatieprogramma
van EXIN: e-CF ™

Het Europese e-Competence Framework 3.0 (e-CF ™) beschrijft 40 IT-gerelateerde competenties in vijf competentiegebieden. De examens van EXIN sluiten aan op deze internationaal vastgelegde competenties.

De competentiegebieden zijn plannen, bouwen, uitvoeren, mogelijk maken en sturen (plan, build, run, enable & manage). Om de competenties op verschillende niveaus te beheersen en hierin expert te worden, is eerst een degelijke basis noodzakelijk.

Als u de examens haalt, heeft u e-CF niveau 2, wat vergelijkbaar is met het niveau hbo-propedeuse ICT en EQF/NLQF niveau 5 (associate degree).

Bij de ICT-opleidingen opleidingen op deze website kunt u precies bekijken aan welke competenties u werkt.

 

AMBI

De afkorting AMBI staat tegenwoordig voor Academic Management, Business and ICT. Het programma bestond al sinds de jaren '50 van de vorige eeuw als een hogere beroepsopleiding in de informatica. Het inhoudelijke programma van vroeger is nu helemaal aangepast aan de ICT-opleidingen anno nu. 

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

 

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: