Carrièredag Boekhouden-Loonadministratie - 18 januari 2018

Regelmatig organiseren we Carrièredagen speciaal voor de cursisten van de opleidingen Boekhouden en Loonadministratie. Die houden we in onze centrale leslocatie in Utrecht.

18 januari 2018

De volgende Carrièredag voor Boekhouden en Loonadministratie is op donderdag 18 januari 2018, komt u ook netwerken? Dat loont, misschien vindt u wel een mooie nieuwe baan of stageplaats!

 

​Start de film niet? Klik hier

Werk, werk, werk!

Onze carrièredagen draaien uiteindelijk om 3 dingen: werk, werk en werk! Workshops over cv-building en presentatie, contacten leggen met intercedenten van verschillende uitzendbureaus, kennismaken met het personeel van IPD en zeker met de intercedenten van het stagebureau. Bij IPD doen we er alles aan om cursisten die dat nodig hebben, extra te steunen in het vinden van een nieuwe baan. ​​​​​​​

 

Aanmelden

Meld uzelf aan door een e-mail te sturen naar stagebureau@ipd-opleidingen.nl onder vermelding van uw naam, postcode en/of cursistnummer. De deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst!

Netwerken werkt

Laat uzelf zien aan potentiële werkgevers tijdens een carrièredag. Praat bij met (oud-)cursisten en docenten. Meer dan de helft van werkend Nederland vindt zijn baan via-via! Voor zelfstandig ondernemers is netwerken een must, zo blijft u op de hoogte van de laatste trends en werft u opdrachten. 


Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

FacebookTwitterLinkedInOnderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Correspondentieadres en hoofdkantoor
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.
Op dit moment veel bezocht op onze website: