Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Rapportage en Management

  • Gratis voor IPD-cursisten
  • 1 trainingsdag in Utrecht
  • Les van gecertificeerde professionals

Beroepsvaardigheidstraining: maak het verschil als mens

Welke administratieve opleiding u ook volgt, u bent er niet met alléén vakinhoudelijke kennis. U heeft meer vaardigheiden nodig, want als professional communiceert en adviseert u, werkt u samen met collega’s en klanten en bent u ondernemer of werknemer. Ook is het belangrijk dat u leert in te spelen op de steeds veranderende wereld om u heen, waarin veel informatie en digitalisering op u af komen. Net als iedereen concurreert u straks niet alleen met collega’s, maar ook met computers en dus is het nodig dat u weet hoe u als mens het verschil maakt.

Training Rapportage en Management

Binnen ondernemingen met een zelfstandige administratie komt het veel voor dat u als boekhouder verslag moet uitbrengen aan het management, zeker als u opklimt in de organisatie. Tijdens deze trainingsdag leert u hoe u effectief met het management of uw leidinggevende communiceert, wat willen zij weten en hoe brengt u dat helder over? Tijdens de training krijgt u inzicht in de structuur van de organisatie waar u werkt en ontvangt u handreikingen voor toegankelijke en duidelijke schriftelijke en mondelinge rapportage en advies.

Lesrooster

Lesrooster wordt nader bekend gemaakt.

Werk

Uiteraard kunt u na een opleiding van IPD ondernemer worden en voor uzelf beginnen met een eigen bedrijf. Of als werknemer aan de slag gaan bij een organisatie. Waar u uzelf verder ontwikkelt en kunt opklimmen naar een hogere functie. Welke route u ook kiest, voor uw werk is het belangrijk dat u bepaalde vaardigheden ontwikkelt, zoals adviseren en rapporteren.

Tijdens deze training ontvangt u handreikingen voor toegankelijke en duidelijke schriftelijke en mondelinge rapportage en advies.

Lessen

Programma

Dagdeel 1 (10.00-12.45 uur, met 15 minuten pauze) bestaat uit:

·      Bestuursniveaus

·      Communicatie- en overlegstructuur

·      Organisatiecultuur

·      Analyseren en ordenen van financiële gegevens

Dagdeel 2 (13.15-16.00 uur, met 15 minuten pauze) bestaat uit:

·        Mondelinge en schriftelijke communicatie

·        Adviseren

·        Rapporteren

Lesmateriaal

Als u zich aanmeldt voor de training krijgt u een korte literatuurlijst met boeken of artikelen/websites die u op weg helpen bij de thema’s van de dag door een denkkader te bieden en praktische tips. Het is handig (maar niet verplicht) om ze te lezen als voorbereiding op de training en er achteraf mee verder te gaan. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname van IPD.

Bijzonderheden

De vaardigheidstrainingen van IPD zijn gratis voor cursisten die een hele opleiding bij IPD doen. Afhankelijk van de opleiding die u volgt, mag u aan 1 of meer trainingen deelnemen. Zie hiervoor de Bijzonderheden bij uw opleiding of neem contact met ons op.

Bent u niet (volledig) door IPD opgeleid en heeft u wel belangstelling voor de extra trainingen? Dan kunt u tegen betaling meedoen voor 175,= per dagdeel of 350,= per dag. Ook als u meer trainingen wilt volgen dan de gratis trainingen waar u recht op heeft, kunt u meedoen tegen betaling. IPD-cursisten ontvangen wel 100,= korting: u betaalt 250,= per dag.

Docent

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional en trainer die u weet te motiveren. De docent is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen en dat in goede banen te leiden.

Examen

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname van IPD.

 

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Hoofdkantoor en leslocatie Utrecht
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Kantoor en leslocatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 773
1061 XZ Amsterdam

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: