vroegboekvoordeel

Vroegboekvoordeel voor snelle beslissers

 

Verdieping in uw vak, diploma op niveau

Met een erkend diploma in de beroepsethiek onderscheidt u zichzelf als professional in de zakelijke wereld. U bent beter voorbereid op lastige dilemma's die u ongetwijfeld tegenkomt in de dagelijkse praktijk. Met onze korte opleidingen in de beroepsethiek laat u zien dat u op hbo/bachelor-niveau kunt werken (EQF-niveau 6).

 

 

  • Onderscheid uzelf als integere professional
  • Diploma op niveau 6 (NLQF/EQF)
  • Voorbereid zijn op lastige dilemma's uit de praktijk

Meerwaarde door een ethische kijk op het vak

Wie een korte opleiding beroepsethiek heeft gevolgd, kan zijn vak professioneler uitvoeren, met oog voor de belangen van zichzelf, zijn werkgever, klanten en andere partijen met wie hij te maken heeft. Een duurzame relatie met de branche en de maatschappij staan voorop. Een diploma beroepsethiek bewijst deze beroepshouding en zal zorgen voor meer vertrouwen bij de klant.

Bij IPD bieden we op dit moment 2 ethische opleidingen: voor makelaars/taxateurs en voor de communicatieprofessionals in brede zin:

Ze zijn toegankelijk voor iedereen met een beroepsopleiding in hun vakgebied. 

Een professionals met een diploma beroepsethiek kan een voortrekkersrol vervullen in de branche op het gebied van ethiek en integriteit. Bijvoorbeeld door gesprekken over het onderwerp binnen de sector, door het schrijven van artikelen, onderzoek te doen, het geven van trainingen en het organiseren van conferenties.

Het diploma biedt een ingang voor andere beroepen of nevenfuncties, zoals lid van een auditteam, klachtbehandelaar, (integriteits)adviseur, compliance officer, lid van een arbitragecommissie of lid van een integriteitscommissie. Ook als bestuurslid bij een branchevereniging of als lid van een tuchtcommissie kan de ethische professional bijdragen aan kwaliteitsverbetering.

  • Professioneler omgaan met uw vak
  • Meer vertrouwen bij de klant
  • Zie de belangen voor uzelf en de ander
  • Voorbereiding op ethische (neven)functies

Stilstaan bij uw werk

"Ik merk dat cursisten in de lessen echt even stilstaan bij de betekenis en het belang van hun werk. We bespreken heel concrete cases. In de lessen gebruiken we voorbeelden die cursisten zelf aandragen. Daarover gaan we in discussie. Daar kom je in je dagelijkse werk meestal niet aan toe."

- Nada Dijkema, docent 

Volg een gratis proefles

Past het onderwijs van IPD bij u? Probeer het tijdens een gratis proefles. 

> Aanmelden voor een proefles

Of bel met onze studieadviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

Europees niveau 6 (NLQF/EQF)

IPD heeft speciale korte ethiek-programma's gemaakt op niveau 6. Dat doen we omdat het onderwerp ethiek belangrijk is voor de beroepsgroepen waarvoor we opleiden én omdat kennis van ethiek de kansen op de arbeidsmarkt vergroot. De opleidingen zijn ingeschaald door het NLQF, de Nederlandse tak van het European Qualification Framework (EQF). Het niveau is vergelijkbaar met een hbo-opleiding, maar u ontvangt geen bachelor-diploma. Veel bedrijven en organisaties zoeken personeel met dit niveau! Door koppeling van het NLQF aan het EQF is het mogelijk om de diverse niveaus van kwalificaties uit verschillende landen met elkaar te vergelijken. Met uw diploma kunt u uw niveau dus ook in het buitenland aantonen en gemakkelijker zaken doen over de grens.

Meer weten over NLQF en niveau 6?

Hier vindt u de website van NLQF

Bij iedere opleiding heeft u recht op 1 of een meer gratis trainingen. Neem contact op met IPD voor de voorwaarden en meer informatie.

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

 

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: