vroegboekvoordeel

Vroegboekvoordeel voor snelle beslissers

Door het huidige economische tij en de bezuinigingen die er ook in Nederland nog aan komen, wordt het steeds moeilijker om aan een baan te komen, ook voor hoger opgeleiden. Je merkt dat je lang niet de enige bent die solliciteert op de baan die je voor ogen hebt en dat het eigenlijk best lastig is om überhaupt aan werk te komen. Hoe vergroot je de kans om die baan wel in de wacht te slepen?

Waarom beroepsopleidingen voor hbo en wo?

Door het huidige economische tij en de bezuinigingen die er ook in Nederland nog aan komen, wordt het steeds moeilijker om aan een baan te komen, ook voor hoger opgeleiden. Je merkt dat je lang niet de enige bent die solliciteert op de baan die je voor ogen hebt en dat het eigenlijk best lastig is om überhaupt aan werk te komen. Hoe vergroot je de kans om die baan wel in de wacht te slepen?

Jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt

Om een baan te bemachtigen is het essentieel om onderscheidend te zijn. Elke werkgever wil zo min mogelijk risico lopen en zoekt een werknemer die kan aantonen dat hij of zij iets extra’s heeft. En dat je iets extra’s te bieden hebt, moet al uit je brief en CV blijken, want je wil in aanmerking komen voor een gesprek!

Door een korte beroepsopleiding te volgen die aansluit bij de grote vraag op de arbeidsmarkt laat je zien dat je bereid bent om hard te werken en om buiten de geijkte paden te gaan. Door een onverwacht diploma op je CV val je op en voor werkgevers  is het een verademing om een leuk en onderscheidend CV tegen te komen tussen de vele sollicitaties. Dus je wordt graag uitgenodigd!

Beroepsopleidingen waar veel vraag naar is

IPD biedt voor hoger opgeleiden opleidingen in vakgebieden waar veel vraag naar is (en de komende jaren ook blijft) op de arbeidsmarkt. Zo kom je makkelijker aan een baan en onderscheid je je tegelijkertijd. HRM-ers zijn altijd op zoek naar mensen met boekhoudkundige kennis, mensen die een technische opleiding hebben, die weten hoe de salarisadministratie werkt of die voldoende talen beheersen in een internationale werkomgeving.

IPD biedt daarom de volgende opleidingen aan voor hoger opgeleiden:

  • Boekhouden: van basis tot praktijkdiploma
  • Loonadministratie
  • Bouwkunde
  • Praktijkdiploma Management en Organisatie
  • Taalopleidingen: professioneel Duits, Engels, Frans, Spaans, Portugees en Chinees

Gratis en vrijblijvende proeflessen bij IPD Opleidingen

De manier om te kijken welke opleiding van IPD bij u past!

Als u nog twijfelt of een opleiding bij u past of als u behoefte heeft aan persoonlijke kennismaking met IPD Opleidingen, dan raden wij u aan om een proefles te volgen.

De proeflessen van IPD zijn gratis en vrijblijvend. Een ervaren docent geeft les over verschillende onderwerpen van het vak en vertelt over de structuur van de opleiding en de examens. De studievoorlichters van IPD zijn aanwezig voor een persoonlijk studieadvies. En u ontmoet al toekomstige klasgenoten!


 

Gratis extra examentrainingen

IPD Opleidingen staat bekend om haar grondige examentraining, bij alle opleidingen en cursussen. Het slagingspercentage van onze cursisten hoort bij de hoogste van Nederland. U kunt examentrainingen volgen zo vaak u wilt. Ook onze oud-cursisten die nog niet toegekomen zijn aan het examen of een keer zijn gezakt, zijn van harte welkom. De trainingen zijn een extra service: u krijgt uiteraard ook al veel oefeningen en praktijkopdrachten tijdens de gewone lessen.

Bekijk hier het overzicht van alle examentrainingen


Verdiepende trainingen Beroepsopleidingen voor HBO & WO


Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

FacebookTwitterLinkedInOnderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Correspondentieadres en hoofdkantoor
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.
Op dit moment veel bezocht op onze website: