Materialenkennis voor ontwerpers

Spin-offs: verdiepen

De spin-offs van de opleiding Binnenhuisarchitectuur zijn trainingen die uit een onderdeel van de opleiding voortkomen, het kan zowel gaan om kennis als om vaardigheden. Sommige onderdelen zijn al aan de orde geweest tijdens de vakinhoudelijke opleiding of de vaardigheidstraining en worden in een spin-off verder uitgediept. U volgt een spin-off dus als aanvulling op de opleiding om u te verdiepen, te specialiseren of bij te blijven in het vak. In overleg met de docenten en cursisten stelt IPD het programma van de spin-offs op, het is dus aan verandering onderhevig en u kunt ook zelf verzoeken indienen, dan onderzoekt IPD of de training gerealiseerd kan worden.

Spin-off Materialenkennis

De veelheid aan materialen waarmee u als binnenhuisontwerper kunt werken is eindeloos. Hoe meer ervaring u op doet met het leren kennen en ervaren van de effecten van verschillende materialen, hoe beter uw interieuradvies wordt. Daarom organiseert IPD extra trainingen materialenkennis door een specialist in het vak.

Werk

Sta sterker op de arbeidsmarkt

Een spin-off helpt u verder op de arbeidsmarkt, door u ergens in te specialiseren of om bij te blijven in uw vak. In deze spin-off leert u meer over materialen, waardoor uw interieuradvies beter wordt.

Lessen

Programma

Deze spin-off bestaat uit 1 dag van 10:00-16:00 uur en bevat mogelijk een excursie.

Bijzonderheden

Korting als IPD-cursist

IPD-cursisten die een volledige opleiding bij IPD hebben gevolgd (en betaald) krijgen korting op de spin-offs. De spin-offs zijn ook toegankelijk voor mensen die nog geen opleiding bij IPD hebben gedaan, u betaalt iets meer. Eventueel benodigd lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Docent

Les van een ervaren professional

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional en trainer die u weet te motiveren. De docent is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen en dat in goede banen te leiden.

Examen

Spin-offs: verdiepen

De spin-offs van de opleiding Tuinarchitectuur zijn trainingen die uit een onderdeel van de opleiding voortkomen, het kan zowel gaan om kennis als om vaardigheden. Sommige onderdelen zijn al aan de orde geweest tijdens de vakinhoudelijke opleiding of de extra vaardigheidstrainingen en worden in een spin-off verder uitgediept. U volgt een spin-off dus als aanvulling op de opleiding om u te verdiepen, te specialiseren of bij te blijven in het vak. Elke studiedag biedt een goede inleiding in een nieuwe vak of een flinke verdieping van al geleerde kennis en vaardigheden. In overleg met de docenten en cursisten stelt IPD het programma van de spin-offs op, het is dus aan verandering onderhevig en u kunt ook zelf verzoeken indienen, dan onderzoekt IPD of de training gerealiseerd kan worden.

Spin-off Ecologisch tuinieren

Tuinieren is goed voor een groenere omgeving en is per definitie ‘goed’ vanuit milieu-oogpunt bezien, zou je denken. Toch is het belangrijk om juist bij de aanleg en het onderhoud van tuinen stil te staan bij het milieu en respect te hebben voor natuurlijke processen en daarbij aan te sluiten. Door een tuin te ontwerpen die een eenheid vormt met de omringende natuur en waar een weelderige variatie van elkaar versterkende (inheemse) planten, vogels, vlinders en bijen aantrekken. Door gebruik en hergebruik van duurzame materialen en het vermijden van chemische bestrijdings- en schoonmaakmiddelen. Een ecologische tuin is vaak onderhoudsarm, omdat goed is nagedacht over de juiste plant op de juiste plaats!

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Hoofdkantoor en leslocatie Utrecht
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Kantoor en leslocatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 773
1061 XZ Amsterdam

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: