Opleidingen Makelaardij Hercertificering met

Nascholing makelaars bij IPD Opleidingen

Wilt u uw hercertificering als makelaar? Volg de cursussen van IPD! Zo voldoet u eenvoudig aan uw jaarlijkse educatieverplichting als Register-Makelaar-Taxateur! De opleidingen en trainingen van IPD Opleidingen sluiten aan bij actuele thema's en vragen in het werkveld. We zorgen altijd voor een gezellige en ontspannen sfeer in de klas, met gratis catering op de trainingslocaties. Niet in de laatste plaats zorgen de docenten voor de goede stemming in de les, met interactieve werkvormen en discussies. U gaat naar huis met nieuwe inzichten en stof tot nadenken!

Hercertificering Makelaardij bij IPD: nuttig, prettig en up-to-date

Voor VastgoedCert, NVM en NRVT

Wij bieden nascholing voor het verplichte en vrije programma van VastgoedCert. De cursussen bij hercertificering makelaardij gelden ook als educatie-uren voor de NVM en het NRVT.

Aanbod PE 2017

*In ons aanbod voor Permanente Educatie zitten verplichte dagen en vrije keuzedagen. Een makelaar moet voor de hercertificering makelaardij minstens 1 dag uit het verplichte aanbod volgen (2 mag ook). IPD Opleidingen verzorgt nascholing in alle Kamers van VastgoedCert: Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed (BV) en Landelijk Vastgoed (LV). 

Data en inschrijven

Kijk bij de betreffende nascholingsdag voor de data en de inschrijving

Netwerkborrel

Nascholing is bij uitstek een moment om te netwerken. De lessen worden dan ook altijd afgesloten met een uitgebreide borrel. Even ontspannen na een intensieve dag en bijpraten over de ontwikkelingen in het veld.

Extra voordelen

Pakketkorting: 2 dagen nascholen = 50 euro korting. Als u zich tegelijkertijd inschrijft voor 2 nascholingscursussen voor de makelaar, betaalt u slechts 348 euro (in plaats van 398 euro). Geef in het opmerkingenveld aan dat u 2 dagen afneemt en we verrekenen de korting achteraf. 

Voor makelaarskantoren: nascholing via IPD = 20% korting op het lesgeld bij ALLE opleidingen voor ALLE medewerkers van uw kantoor! De korting geldt zo lang uw medewerkers bij IPD de verplichte nascholing volgen. Het scholingsaanbod  wordt jaarlijks aangepast, zodat u altijd een nascholingsdag kunt volgen die bij uw RMT-registratie past.

De hercertificering makelaar bij VastgoedCert

Als makelaar met een RMT-registratie bij VastgoedCert moet u zich elk jaar voor 2 dagen nascholen. Als u laat zien dat u dit 5 jaar heeft gedaan (met 1 pauzejaar), dan wordt de registratie automatisch voor 5 jaar verlengd.

In een hercertificeringsperiode gaat u dus minstens 4 keer 2 dagen op nascholing om aan uw educatieverplichting te voldoen. Het laatste jaar mag geen pauzejaar zijn. In elke ‘Kamer’ waarin u staat geregistreerd, geldt deze hercertificeringseis.

Erkende nascholing

De nascholingsdagen van IPD Opleidingen zijn erkend door DEKRA en zijn daarom gegarandeerd geldig voor uw hercertificering makelaardij en educatieverplichting als RMT-makelaar.

Meerdere Kamers

Als u bent ingeschreven in meerdere Kamers, dan is dit de vereiste bij hercertificering als makelaar:

Bij inschrijving 1 Kamer:

1 verplichte dag
1 keuzedag

Bij inschrijving 2 Kamers:

1 verplichte dag Kamer 1
1 verplichte dag Kamer 2
1 keuzemogelijkheid van Kamer 1 OF 2

Bij inschrijving 3 Kamers:

1 verplichte dag Kamer 1
1 verplichte dag Kamer 2

1 verplichte dag Kamer 3
1 keuzemogelijkheid Kamer van 1 OF 2 OF 3

NVM

Ook de NVM (branchevereniging voor makelaars) werkt met jaarlijkse educatie. NVM-leden moeten een aantal uren per jaar nascholen in de kamers Wonen (20), Landelijk Vastgoed (20) en Bedrijfsmatig Vastgoed (10). Er is geen onderscheid tussen verplichte en facultatieve dagen.

NRVT

Taxateurs die aan gesloten zijn bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) hebben een hercertificering met een puntensysteem van in totaal 20 uur. Bij NRVT is sprake van cursussen met verplichte onderwerpen (6 uur), met facultatieve onderwerpen (9 uur) en ‘vrije ruimte’ (5 uur). Daaronder verstaat NRVT bijvoorbeeld ook het bijwonen van congressen, docentschap of vaardigheidstraining. Kijk voor meer informatie op de website nrvt.nl

NRVT-taxateurs mogen de facultatieve cursussen en de vrije ruimte ook invullen met een nascholingsdag die goedgekeurd is door VastgoedCert. Dat betekent dat u zich als taxateur ook kunt inschrijven voor 1 van de 4 nascholingsdagen die IPD aanbiedt. Deze gelden per cursus als 6 PE-uren in de facultatieve of vrije ruimte.

Onze missie

IPD Opleidingen heeft een missie:

Opleidingen bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen, zodat ze een stap verder kunnen zetten in hun loopbaan en hun leven.

Wij bieden de hercertificering makelaardij (RMT) dan ook tegen een zeer scherpe prijs.

Hercertificeren makelaar: in een paar dagen up-to-date

U heeft met onze cursussen binnen een paar dagen de benodigde nascholingsuren behaald. Voor uzelf of de werknemers van uw kantoor. U profiteert van de voordelen van klassikaal onderwijs, scherpt uw gedachten en versterkt uw netwerk.

(Her)certificering en de brancheverenigingen

Iedere branchevereniging heeft zijn eigen (her)certificeringseisen. Onze nascholing sluit aan bij VastgoedCert en daarmee automatisch bij de NVM, VastgoedPro en de NRVT.

> Hoe zit het precies met de brancheverenigingen voor de makelaar?

> Welke certificeringen zijn er voor de makelaar en de taxateur?

 


Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

FacebookTwitterLinkedInOnderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Correspondentieadres en hoofdkantoor
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.
Op dit moment veel bezocht op onze website: