Effectief Debiteurenbeheer

Training Effectief Debiteurenbeheer

Essentieel voor elke onderneming is het debiteurenbeheer: zonder inkomsten kan geen bedrijf overleven. Als debiteurenbeheerder zorgt u ervoor dat de cashflow op gang blijft die nodig is voor de bedrijfsvoering en dat het aantal dubieuze debiteuren beperkt blijft, want afschrijving zorgt voor verlies van inkomsten. Tegenwoordig wachten mensen vaak lang met betalen: waarom en hoe krijgt u het geld toch binnen? Hoe gaat u om met weerstand? Welke middelen staan tot uw beschikking? Daar komt u achter in deze training, met als doel een effectiever debiteurenbeheer voor uw organisatie.


Lesrooster

Lesrooster wordt nader bekend gemaakt.

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.

Startdata en steden worden later bekend gemaakt.

Werk

Sta sterker op de arbeidsmarkt

Een spin-off helpt u verder op de arbeidsmarkt, door u ergens in te specialiseren of om bij te blijven in uw vak. Tijdens deze spin-off leert u alles over een effectief debiteurenbeheer, onmisbaar voor elke organisatie.

Lessen

Programma

Deze training bestaat uit 2 trainingsdagen van 10:00-16:00 uur.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Debiteurenbeleid
  • Communicatie
  • Planning en organisatie
  • Praktijk: persoonlijk actieplan

Bijzonderheden

Korting als IPD-cursist

IPD-cursisten die een volledige opleiding bij IPD hebben gevolgd (en betaald) krijgen korting op de trainingen. Ze zijn ook toegankelijk voor mensen die nog geen opleiding bij IPD hebben gedaan, u betaalt iets meer. Eventueel benodigd lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Docent

Les van een ervaren professional

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional en trainer die u weet te motiveren. De docent is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen en dat in goede banen te leiden.

Examen

U ontvangt na afloop een certificaat van deelname van IPD.

Inschrijving en investering