Taxeren kun je leren

  • Gratis voor IPD-cursisten
  • 1 trainingsdag in Utrecht
  • Les van gecertificeerde professionals

Extra vaardigheidstrainingen waarmee u de toekomst in stapt

Als makelaar en vastgoedadviseur bent u er niet met alléén vakinhoudelijke kennis. U heeft meer vaardigheiden nodig, want als makelaar communiceert en adviseert u, onderhandelt en verkoopt u, werkt u samen met collega’s en klanten en bent u ondernemer of werknemer.

IPD zorgt ervoor dat u ook die vaardigheden aanleert! U krijgt voldoende gereedschappen aangeboden om echt aan het werk te kunnen gaan en om u staande te houden in de snel veranderende wereld van grote informatiestromen en digitalisering. Net als iedereen concurreert u straks niet alleen met collega’s, maar ook met computers en dus is het nodig dat u weet hoe u als mens het verschil maakt en uw ‘niche’ vindt.

Tijdens gratis lesdagen biedt IPD u handreikingen om extra vaardigheden te ontwikkelen, waarmee u vervolgens zelf verder gaat. De trainingen zijn niet verplicht als u al over de benodigde vaardigheden beschikt, u kunt de lessen volgen die voor u nuttig zijn.

Training Taxeren kun je leren

Tijdens de eerste fase van uw opleiding komt u nog weinig in aanraking met de praktijk van het taxeren. Wel leert u de theorie die u daar later voor nodig heeft. Wilt u tijdens de opleiding alvast ruiken aan het taxatievak en de basis leren? Neem dan deel aan deze trainingsdag, waarin u eerst een deel theorie en rekenmethodes krijgt aangereikt en daarna aan de hand van een taxatierapport een taxatie doorneemt. Een excursie naar het getaxeerde of te taxeren object hoort tot de mogelijkheden.
 

Werk

Aan het werk als makelaar

Uw doel is om na de opleiding aan het werk te gaan in vastgoed, want dat is uw passie en daarin wilt u het gaan maken. Of u nu zelfstandig makelaar wordt, op een makelaarskantoor gaat werken of in dienst treedt bij de overheid, een vastgoedconcern, beleggingsmaatschappij of waar dan ook. Welk beroep in vastgoed u ook gaat uitoefenen, vakinhoudelijke kennis is daarvoor van groot belang. Maar is het voldoende? IPD is van mening dat u tegenwoordig méér nodig heeft om een goede makelaar, werknemer of ondernemer te worden.

Tijdens deze training biedt IPD u handreikingen aan om te oefenen met taxeren.

Lessen

Programma

Deze training duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur, wellicht met een excursie.

Bijzonderheden

De vaardigheidstrainingen van IPD zijn gratis voor cursisten die een hele opleiding bij IPD doen. Afhankelijk van de opleiding die u volgt, mag u aan 1 of meer trainingen deelnemen. Zie hiervoor de Bijzonderheden bij uw opleiding of neem contact met ons op.

Bent u niet (volledig) door IPD opgeleid en heeft u wel belangstelling voor de extra trainingen? Dan kunt u tegen betaling meedoen voor 175,= per dagdeel of 350,= per dag.  Ook als u meer trainingen wilt volgen dan de gratis trainingen waar u recht op heeft, kunt u meedoen tegen betaling. IPD-cursisten ontvangen wel 200,= korting: u betaalt 150,= per dag.

Docent

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional en trainer die u weet te motiveren. De docent is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen en dat in goede banen te leiden.

Examen

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

Inschrijving en investering

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Hoofdkantoor en leslocatie Utrecht
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Kantoor en leslocatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 773
1061 XZ Amsterdam

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: