Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Opleidingen Management met

Opleiding Basis Management, opleiding Personeelsmanagement of Praktijkopleiding Management en Organisatie

 

Wilt u leiding gaan geven of als ondernemer meer grip op de bedrijfsvoering van de onderneming krijgen? Wilt u meer inzicht in uw eigen manier van leidinggeven en dat uitbouwen? En wilt u interessante theorie over beleid en organisatie gedoceerd krijgen en vooral ook weten hoe u deze kennis ook praktisch kunt inzetten? Dan past een opleiding Basis Management of Personeelsmanagement of Praktijkopleiding Management en Organisatie (voorheen Middle Management) precies bij uw wensen en verwachtingen!

Welke cursus Basis Management, cursus Personeelsmanagement of Praktijkopleiding Management en Organisatie is effectief?

 

Als (toekomstig) manager wilt u weten hoe u de touwtjes stevig in handen krijgt en constructief samenwerkt met de bedrijfstop en uw team. Maar leert u dat wel bij elke opleiding Basis Management en Middle Management? Er is veel verschil tussen opleiders. Het is belangrijk om erop te letten dat de opleiding management niet alleen theoretisch is, maar daarnaast ook praktijkelementen bevat. Bij de opleidingen bij IPD gaat er veel aandacht naar de praktijk van managers en leidinggevenden. Door rollenspellen te doen, de tijd te nemen voor zelfreflectie en casussen te behandelen, leert u echt u eigen manier van leidinggeven kennen. Dan bent u pas echt klaar om een team aan te gaan sturen!

 

Wat kunt u verwachten van een opleiding Management bij IPD?

 

Wij bieden een dagopleiding Management en avondopleiding Management. U kan dus zelf kiezen wanneer het u het beste uitkomt om aan uw capaciteiten als manager te werken. U kunt uw opleiding Management combineren met werk en andere verplichtingen, omdat u een bijeenkomst in de week heeft. U zult tijdens de les veel oefenen en feedback krijgen van uw docent, dus na de opleiding bent u helemaal startklaar voor de praktijk!

 

U kunt de cursus Management op diverse leslocaties volgen. Zo bieden we management aan in Utrecht en Amsterdam. Alle leslocaties van IPD zijn goed bereikbaar met de auto en het OV.

 

Gratis en vrijblijvende proeflessen bij IPD Opleidingen

De manier om te kijken welke opleiding van IPD bij u past!

Als u nog twijfelt of een opleiding bij u past of als u behoefte heeft aan persoonlijke kennismaking met IPD Opleidingen, dan raden wij u aan om een proefles te volgen.

De proeflessen van IPD zijn gratis en vrijblijvend. Een ervaren docent geeft les over verschillende onderwerpen van het vak en vertelt over de structuur van de opleiding en de examens. De studievoorlichters van IPD zijn aanwezig voor een persoonlijk studieadvies. En u ontmoet al toekomstige klasgenoten!

 

 

Gratis extra examentrainingen

IPD Opleidingen staat bekend om haar grondige examentraining, bij alle opleidingen en cursussen. Het slagingspercentage van onze cursisten hoort bij de hoogste van Nederland. U kunt examentrainingen volgen zo vaak u wilt. Ook onze oud-cursisten die nog niet toegekomen zijn aan het examen of een keer zijn gezakt, zijn van harte welkom. De trainingen zijn een extra service: u krijgt uiteraard ook al veel oefeningen en praktijkopdrachten tijdens de gewone lessen.

Bekijk hier het overzicht van alle examentrainingen

 

Gratis Trainingen Management

Verdiepende trainingen Management

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Hoofdkantoor en leslocatie Utrecht
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Kantoor en leslocatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 773
1061 XZ Amsterdam

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: