Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Carrièredag Makelaardij

Bij IPD doen we er alles aan om cursisten die dat nodig hebben, extra te steunen in het vinden van een nieuwe baan. Dat doen we onder meer op onze carrièredagen. De laatste Carrièredag Makelaardij was donderdag 29 maart 2018.

Binnenkort vindt u hier een verslag van deze dag!

Onze carrièredagen draaien uiteindelijk om 3 dingen: werk, werk en werk! De invulling van de dag is steeds wisselend, maar het doel is altijd hetzelfde: vergroot uw kansen op passend werk in de makelaarsbranche. Bijvoorbeeld via een workshop of presentatie en vooral via netwerksessies en kennismakingsgesprekken. Met werkgevers, IPD'ers en andere organisaties. 

​

Netwerken werkt

Als íets belangrijk is voor makelaars, dan is het wel netwerken. Wie steeds zijn contacten uitbreidt en onderhoudt, vergroot zijn kansen: meer klanten en meer werk. Als u tijdelijk geen werk heeft - of u bent nu bezig met de overstap naar het makelaarsvak - dan is netwerken ook een onmisbare vaardigheid.


Aanmelden

Interesse in een Carrièredag? Laat het weten via carriereteam@ipd-opleidingen.nl. De deelname voor cursisten en werkgevers is gratis, maar niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst!

Carrièredag van oktober 2017

De carrièredag  van oktober 2017 stond meer dan ooit in het teken van netwerken. De standhouders op deze dag waren divers, van makelaarskantoren met een behoefte aan nieuwe personeel, tot franchiseorganisaties en recruiters. Van landelijk tot lokaal. Dit was de deelnemerslijst: 073 Makelaar, Den Bosch en omgeving, 2BConnected, landelijk, Awaykey Zorgeloos Verhuur, Amsterdam, Domica, landelijk, DPS Agency, Den Haag, Era Nederland N.V., landelijk, Klok Real Estate, Amsterdam, Plaatsme.nl, landelijk, Staete Makelaars, Den Bosch en omgeving, The Hague Real Estate Service, Den Haag, Van Santen Makelaars, Cappelle aan den IJssel en omgeving.

Nog even de voetjes sparen...

Adjunct-directeur Clazina Dingemanse heet ons welkom en tipt iedereen over de nieuwe ethiek-opleiding voor makelaars

De schoenen kunnen weer uit... het was een intensieve dag waar weer veel nieuwe contacten zijn gelegd. Dank aan de organisatie!

 

Carrièredag van juni 2017

Een flink aantal makelaarkantoren presenteerde zichzelf op de carrièredag in juni 2017: Domvast, Era Nederland N.V., Hendriks Makelaardij, Hoekstra & van Eck Makelaars, Van der Giessen en Van Herk Makelaardij, Klok Real Estate, 2B Connected (recruitment bureau), PlaatsMe (werving- en selectiebureau) en Koning Makelaardij.

De voorzitter van branchevereniging NVM, Ger Jaarsma, gaf zijn visie op de huizenmarkt en de makelaarsbranche op dit moment.

 


​

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Correspondentieadres en hoofdkantoor
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

 

 

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: