Carrièredag Boekhouden-Loonadministratie

Kom netwerken.
Wie weet vindt u een nieuwe baan!

Regelmatig organiseren we Carrièredagen speciaal voor de cursisten van onze opleidingen. Die houden we in onze centrale leslocatie in Utrecht. U kunt dan kennismaken met organisaties die op zoek zijn naar nieuwe werknemers of stagiairs. Vaste banen, uitzendwerk, er is nog volop te doen in de administratieve sector.

Presentatie

Op de Carrièredag komt vaak één van de deelnemende bedrijven aan het woord met een presentatie over het vakgebied en de ontwikkelingen in de branche.

 

Carrièredag: altijd welkom

Deelname aan een middag is gratis en u komt hiervoor in aanmerking zodra u bent aangemeld voor een opleiding. Voor altijd, want ook na de opleiding mag u langs komen.


Aanmelden

Meld uzelf aan door een e-mail te sturen naar carriereteam@ipd-opleidingen.nl onder vermelding van uw naam, postcode en/of cursistnummer. De deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst!


Aanmelden voor bedrijven

Is deze netwerkbijeenkomst interessant voor uw bedrijf? Neemt u vooral contact met ons op! Dan reserveren we voor u een plaats op deze dag. Ook voor bedrijven is de deelname kosteloos.


Werk, werk, werk!

Onze carrièredagen draaien uiteindelijk om 3 dingen: werk, werk en werk! Contacten leggen met intercedenten van verschillende uitzendbureaus, kennismaken met het personeel van IPD en zeker met de intercedenten van het IPD Carriereteam. Bij IPD doen we er alles aan om cursisten die dat nodig hebben, extra te steunen in het vinden van een nieuwe baan. 

De kracht van netwerken

Meer dan de helft van werkend Nederland vindt zijn baan via-via! Voor zelfstandig ondernemers is netwerken een must, zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en werf je opdrachten. 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

 

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: