Nieuwsberichten

IPD-opleidingen verhuisd naar Bisonspoor

 

IPD-opleidingen is verhuisd naar het nieuwe kantorencomplex (Bisonspoor) in Maarssen. Sinds 2012 was de opleider actief op het voormalige Demka terrein in het Utrechtse Zuilen.  

Het Instituut voor Praktijk Diploma’s (IPD) startte in 1990 met het verzorgen van praktijkgericht onderwijs voor volwassenen op het gebied van Administratie en Boekhouden. Al snel groeide de onderwijsinstelling uit tot een landelijke opleider voor erkende beroepsdiploma’s.

Uitgebreid cursusaanbod
Het cursusaanbod is in de afgelopen tijd uitgebreid en inmiddels is IPD marktleider in klassikaal onderwijs voor Makelaars en verwante beroepen. Overal in het land worden trainingen en opleidingen gegeven, zoals Loonadministratie waarmee veel cursisten snel werk vinden. Sinds de komst van Lydia van Dalen, voormalig manager bij de Academie voor Vastgoed, wordt het aanbod uitgebreid met een aparte opleiding tot Taxateur. Waar eerder de makelaarsopleiding ook direct de bevoegdheid tot taxateur gaf, maken de steeds strengere eisen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) een aparte opleiding noodzakelijk. Hiervoor volgt men wel eerst, net als de makelaar, de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Daarna kan de cursist kiezen voor Taxateur Wonen of Bedrijfsmatig Vastgoed. Ook creatieve ontwerpvakken, zoals Binnenhuis- en Tuinarchitectuur doen het goed waarbij het aspect duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Inmiddels is er ook een opleiding in ontwikkeling voor een praktijkdiploma ecologie. Gezien de huidige klimaatdiscussie relevant voor de toekomst.

Kansen arbeidsmarkt
Bij IPD wordt qua aanbod van opleidingen vooral gekeken naar de vraag op de arbeidsmarkt. Vooral van belang is dat cursisten zich verder kunnen ontwikkelen en daardoor (blijven) doorgroeien, gezien de snelheid waarmee de arbeidsmarkt tegenwoordig verandert. Het nieuwe hoofdkantoor bevindt zich nu op de zevende verdieping van een van de vier kantoortorens boven het winkelcentrum.

 

Studieadviseur Beatrijs aan het werk in het splinternieuwe kantoor. Voorlopig zal het er niet druk zijn, gezien de coronamaatregelen werkt iedereen afwisselend op kantoor en thuis.

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

 

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: