Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

IPD Opleidingen: sinds 1990

In 1990 is het Instituut voor Praktijk Diploma’s (IPD) gestart met het verzorgen van praktijkgericht onderwijs voor volwassenen op het gebied van Administratie en Boekhouden. Al snel groeide IPD uit tot een gerenommeerde landelijke opleider voor erkende en waardevolle beroepsdiploma’s in diverse richtingen.

Het cursusaanbod is in de loop van de tijd met succes uitgebreid: IPD is inmiddels al jarenlang marktleider in klassikaal onderwijs voor Makelaars en verwante beroepen. Daarnaast vinden cursisten snel werk met de opleidingen Loonadministratie. En ook creatieve ontwerpvakken, zoals Binnenhuis- en Tuinarchitectuur doen het goed.

IPD blijft continu in beweging: het cursusaanbod verandert steeds, met opleidingen die erbij komen of worden geschrapt, onder invloed van de vraag op de arbeidsmarkt. Want het gaat erom dat u als cursist uw leven positief kunt veranderen door een opleiding bij IPD te doen.

 

Het hart van IPD

Het geheim van dit succes? IPD heeft al vanaf het begin een duidelijk doel: zoveel mogelijk volwassenen nieuwe kansen bieden voor hun loopbaan en hun toekomst. Door efficiënt klassikaal onderwijs dat goed past bij hun agenda, ambitie en portemonnee. Onze klanten kunnen snel met een erkend diploma aan de slag in het vakgebied van hun keuze.

Inmiddels is daar een aspect bij gekomen: wij willen ook dat onze cursisten kunnen doorgroeien en zich verder ontplooien, omdat dat tegenwoordig essentieel is op de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij naast het brede assortiment aan opleidingen, ook gratis vaardigheidstrainingen die mensen nodig hebben om succesvol te zijn. Voor vervolgcursussen en specialisaties kunt u eveneens bij IPD terecht. En heeft u hulp nodig bij uw CV of sollicitatiebrief? Dan kunt u ons mailen of bellen voor advies.

Verder is IPD er voor iedereen: wie u ook bent en welke bagage u ook meebrengt, u bent welkom. En u als cursist merkt het ook als het goed gaat met IPD: wij houden prijzen laag, investeren in tijdelijke banen voor cursisten en doen iets extra’s waar dat mogelijk is.

Bij IPD leert u dus samen met anderen, met ZIN (plezier, nut, betekenis)! Bel gerust voor meer informatie of om u aan te melden.

IPD biedt erkende kwaliteit

De kwaliteit van IPD wordt erkend door meerdere externe instanties:

1. IPD is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) en houdt zich aan de voorgeschreven gedragscode en studievoorwaarden (die zijn goedgekeurd door de Consumentenbond).

2. IPD en alle docenten die voor IPD werken zijn ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en dat betekent dat IPD voldoet aan Europese richtlijnen voor kwaliteit. Daarom mag IPD BTW-vrij werken en dat is goedkoper voor u als cursist!

3. IPD is sinds 2010 ISO 9001 gecertificeerd en deze certificatie wordt jaarlijks opnieuw beoordeeld.

 

Gecertificeerde docenten zijn het visitekaartje van IPD

IPD heeft het hoofdkantoor in Maarssen en organiseert in het hele land cursussen. De docenten, professionals in het vak, spelen ter plekke een belangrijke rol, want de docent moet ervoor zorgen dat u effectieve en plezierige lessen krijgt en bovenal dat u het vak leert!

IPD gaat zorgvuldig met de selectie van docenten om en zorgt ervoor dat zij zich continu ontwikkelen. Natuurlijk is er veel telefonisch en mailcontact en iedere docent komt periodiek bij IPD langs. Dan laat de docent zien hoe hij of zij lesgeeft, praten IPD en collega-docenten bij en worden didactische tips uitgewisseld. De werkwijze van IPD omtrent de docenten is ISO gecertificeerd. Ook staan alle IPD-docenten geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Gratis en vrijblijvende proeflessen bij IPD Opleidingen

De manier om te kijken welke opleiding van IPD bij u past!

Als u nog twijfelt of een opleiding bij u past of als u behoefte heeft aan persoonlijke kennismaking met IPD Opleidingen, dan raden wij u aan om een proefles te volgen.

De proeflessen van IPD zijn gratis en vrijblijvend. Een ervaren docent geeft les over verschillende onderwerpen van het vak en vertelt over de structuur van de opleiding en de examens. De studievoorlichters van IPD zijn aanwezig voor een persoonlijk studieadvies. En u ontmoet al toekomstige klasgenoten!

Kennismaking kan ook telefonisch!

De docenten en de studieadviseurs zitten klaar voor een telefonisch advies. Een docent kan u via de telefoon al heel veel vertellen over de opleiding, de beroepsperspectieven en over IPD. Wilt u een gesprek met de docent of de studieadviseur van IPD? Neem hiervoor contact met ons op via info@ipd-opleidingen.nl of 030 244 77 30. Dan plannen we een afspraak in.

 

 

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

Studievoorwaarden

Privacy- en cookieverklaring

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: