Bouwkunde Praktijktraining

De Bouwkunde Praktijktraining is speciaal voor Makelaardij-cursisten die meer willen oefenen met de bouwkunde-praktijk, zodat ze extra goed voorbereid het examen in gaan. U kunt oefenen met examens Bestek-en Tekeninglezen en met materialen tijdens het Materialenpracticum. Ook organiseren we Bouwkundige wandel- en fietstochten. We bieden de praktijktraining met regelmaat aan en met name als het vak Bouwkunde gegeven wordt.

De praktijktrainingen vinden plaats op onze leslocatie in Amsterdam (Jan Evertsenstraat 773). Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur. Vanzelfsprekend starten de fiets- en wandeltochten op andere locaties. Eventueel afwijkende tijden en locaties krijgt u door bij de definitieve uitnodiging voor de dag.

 

Aanmelden

Wilt u meedoen aan een praktijktraining? Vul hieronder het formulier in. Vol = vol. Een praktijktraining kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Voor cursisten die de module Bouwkunde bij IPD hebben afgenomen, is de training gratis.
Heeft u uzelf aangemeld en kunt u niet komen? Meld u dan af, anders houdt u de plaats van iemand anders bezet!

 

Aanmelden Bouwkunde Praktijktraining

Waarom deze praktijktrainingen?

De Bouwkunde Praktijktraining is het gevolg van een wijziging in de examinering. Het examen Bouwkunde B Bestek en tekeningen van SVMNIVO kunt u sinds januari 2017 maandelijks doen. Wij willen onze cursisten daarom de mogelijkheid geven om dit vaker te trainen met begeleiding van experts op dit gebied.