Bouwkunde Praktijktraining

De Bouwkunde Praktijktraining is speciaal voor Makelaardij-cursisten die meer willen oefenen met de bouwkunde-praktijk, zodat ze extra goed voorbereid het examen in gaan. U kunt oefenen met examens Bestek-en Tekeninglezen en met materialen tijdens het Materialenpracticum. Ook organiseren we Bouwkundige wandel- en fietstochten. We bieden de praktijktraining met regelmaat aan en met name als het vak Bouwkunde gegeven wordt.

De praktijktrainingen vinden plaats op onze leslocatie in Amsterdam (Jan Evertsenstraat 773) of Utrecht (Demkaweg 21). Vanzelfsprekend starten de fiets- en wandeltochten op andere locaties. Eventueel afwijkende tijden en locaties krijgt u door bij de definitieve uitnodiging voor de dag.

 

Aanmelden

Wilt u meedoen aan een praktijktraining? Vul hieronder het formulier in. Vol = vol. Een praktijktraining kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Voor cursisten die de module Bouwkunde bij IPD hebben afgenomen, is de training gratis.

We willen zoveel mogelijk cursisten in de gelegenheid stellen om deel te nemen aan de trainingen. U kunt zich daarom voor maximaal twee trainingen opgeven. Indien u zich voor meer dan twee trainingen opgeeft, plaatsen wij uw aanmelding voor deze trainingen op de wachtlijst.

Heeft u uzelf aangemeld en kunt u niet komen? Meld u dan af, anders houdt u de plaats van iemand anders bezet!

Aanmelden Bouwkunde Praktijktraining

Waarom deze praktijktrainingen?

De Bouwkunde Praktijktraining is het gevolg van een wijziging in de examinering. Het examen Bouwkunde B Bestek en tekeningen van SVMNIVO kunt u maandelijks doen. Wij willen onze cursisten daarom de mogelijkheid geven om dit vaker te trainen met begeleiding van experts op dit gebied.