Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bouwkunde Praktijktraining

De Bouwkunde Praktijktraining is speciaal voor cursisten van de Basistheorie Vastgoeddeskundige. Deze training vindt plaats bij het Streekmuseum Veldzicht In Noordwijk. Bij dit Streekmuseum liggen heel veel bouwmaterialen, die in de loop der jaren verzameld zijn door onze bouwkunde docenten. Een unieke collectie!

Uiteraard kunt u ook de bouwmaterialen leren vanuit de materialengids. Maar hier krijgt u de kans om alles in het echt te bekijken! Een docent geeft u uitleg en het leren gaat (bijna) vanzelf.

Naast de bouwmaterialen krijgt u nog extra uitleg voor het examen Bouwkunde B - bestek en tekeningen. Het leslokaal heeft genoeg ruimte om de tekeningen uit te spreiden en uitgebreid te bestuderen. De docent neemt u mee door een proefexamen en helpt u om u extra goed voor te bereiden op uw examen.

Voor koffie/thee/ water wordt gezorgd gedurende deze dag. De locatie ligt prachtig, maar er zijn geen lunchfaciliteiten in de buurt. Uw lunch dient u dus zelf mee te nemen.

Niet-cursisten betalen €149,=.
Cursisten die de module Bouwkunde bij IPD hebben afgenomen ontvangen een korting van €100,= en betalen €49,=.
(Vermeld uw cursistennummer in het opmerkingen veld en ontvang een korting van €100,- de korting wordt achteraf verekend)

Naast een hele leerzame dag zult u merken dat de docent er een hele leuke dag van gaat maken. Schrijf u dus nu hieronder in!

Aanmelden bouwkundepraktijkdagen