Vaardigheidstrainingen

Het is onze missie om zoveel mogelijk volwassenen op te leiden om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dat doen wij door praktijkgerichte opleidingen aan te bieden én onze cursisten algemene vaardigheden aan te leren.

Gratis vaardigheidstrainingen voor onze cursisten

Om je te helpen je opleiding met goed gevolg te doorlopen, bieden wij regelmatig vaardigheidstrainingen aan. Deze trainingen staan los van de reguliere lessen en kun je zien als een extra service die wij onze cursisten (kosteloos) aanbieden.

Geen IPD-opleiding gevolgd? Geen probleem!

Bent je geen IPD-cursist maar wil je wel graag de vaardigheidstraining volgen? Meld je aan en geef in het opmerkingenveld aan, dat je geen cursist bent. Je krijgt dan een factuur na aanmelding. Als niet-cursist betaal je slechts € 150.

Verhinderd? Graag direct afmelden!

Het komt voor dat cursisten niet verschijnen op een vaardigheidstraining. Dat is erg jammer voor ons, voor de docent en vooral voor de cursisten die in jouw plaats hadden kunnen komen. Ben je verhinderd? Laat dit dan uiterlijk 48 uur voor de vaardigheidstraining aan ons weten via [email protected]. We kunnen dan jouw plaats aan een andere cursist geven. Bij een niet tijdige afmelding wordt 25 euro in rekening gebracht.

Rooster