Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Computerboekhouden met Accountview

Bij welke organisatie u ook werkt of gaat werken, u doet de boekhouding via de computer. Als administrateur is het dus essentieel dat u leert werken met een computerboekhoudprogramma. In deze training maakt u kennis met het veelgebruikte programma AccountView.

Computerboekhouden met Accountview

Lesgeld:€150,00

  • Gratis voor IPD-cursisten*
  • 1 trainingsdag in Utrecht
  • Les van gecertificeerde professionals
  • Geaccrediteerd voor NIRPA PE

Kennismaking met Accountview

Er zijn verschillende softwarepakketten op de markt die in de basis op elkaar lijken. Kennis over 1 programma helpt u dus al op weg om ook de systematiek van andere pakketten te kunnen begrijpen en gebruiken. Tijdens deze trainingsdag maakt u kennis met het boekhoudprogramma Accountview en gaat u er praktisch mee aan de slag.

Lesrooster

Datumvrijdag
19 Okt 18
 

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.

Beroepsvaardigheidstraining: maak het verschil als mens

Welke administratieve opleiding u ook volgt, u bent er niet met alléén vakinhoudelijke kennis. U heeft meer vaardigheiden nodig, want als professional communiceert en adviseert u, werkt u samen met collega’s en klanten en bent u ondernemer of werknemer. Ook is het belangrijk dat u leert in te spelen op de steeds veranderende wereld om u heen, waarin veel informatie en digitalisering op u af komen. Net als iedereen concurreert u straks niet alleen met collega’s, maar ook met computers en dus is het nodig dat u weet hoe u als mens het verschil maakt.

Werk

Uiteraard kunt u na een opleiding van IPD ondernemer worden en voor uzelf beginnen met een eigen bedrijf. Of als werknemer aan de slag gaan bij een organisatie. Waar u uzelf verder ontwikkelt en kunt opklimmen naar een hogere functie. Welke route u ook kiest, voor uw werk is het belangrijk dat u bepaalde vaardigheden ontwikkelt, zoals leren hoe u moet werken met een computerboekhoudprogramma.

Tijdens deze training biedt IPD u praktische training en tips & trucs op het gebied van computerboekhouden, waarmee u vervolgens zelf verder gaat!

Lessen

Programma

Tijdens deze trainingsdag (10.00-16.00 uur) maakt u kennis met het boekhoudprogramma AccountView en gaat u er praktisch mee aan de slag. Tijdens de training ontvangt u een reader met praktische opdrachten.

Voorbereiding

Als u zich aanmeldt voor de training krijgt u toegang tot het programma AccountView en kunt u ook thuis na de trainingsdag nog een periode met het programma oefenen. Het is handig om voorafgaand aan de trainingsdag AccountView op uw laptop te installeren (de installatie instructie en inlogcodes krijgt u van IPD) en uw laptop mee te nemen naar de les. Als u zelf geen laptop heeft, kijk dan of u er een kunt lenen.

Bijzonderheden

De vaardigheidstrainingen van IPD zijn gratis voor cursisten die een hele opleiding bij IPD doen. Afhankelijk van de opleiding die u volgt, mag u aan 1 of meer trainingen deelnemen. Zie hiervoor de Bijzonderheden bij uw opleiding of neem contact met ons op. Bent u niet (volledig) door IPD opgeleid en heeft u wel belangstelling voor de extra trainingen? Dan kunt u tegen betaling meedoen voor 75,= per dagdeel of 150,= per dag. 

PE-punten
Deze training is geaccrediteerd door het NIRPA en levert 75 PE-punten op.

Docent

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional en trainer die u weet te motiveren. De docent is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen en dat in goede banen te leiden.

Examen

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname van IPD.

 

Inschrijving en investering

*IPD-cursisten hebben recht op 1 of meer gratis trainingen, afhankelijk van de opleiding die ze volgen. Vul uw cursistennummer in bij de aanmelding en de inschrijvingskosten worden automatisch op nul gezet.

Bent u niet (volledig) door IPD opgeleid en heeft u wel belangstelling voor de extra trainingen? Dan betaalt u 150 euro voor deze training.

Computerboekhouden met Accountview

Lesgeld:€150,00

Lesmateriaal:€0,00

+

Totale investering:€150,00

Looptijd:1 maanden

Bedrag per maand incl. lesmateriaal:€150,00

€0 Vroegboekvoordeel:€150,00

Lesgeld:€150,00

Lesmateriaal:€0,00

Termijn vergoeding:€0,00

+

Totale investering:€150,00

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Correspondentieadres en hoofdkantoor
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

 

 

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: