Carrièredag Binnenhuisarchitectuur

  • Extra netwerkbijeenkomsten
  • Gastspreker uit het vakgebied
  • Contact leggen en onderhouden

Carrièredag Binnenhuisarchitectuur

Lesgeld:€0,00

Lesmateriaal:€0,00

Netwerken: contacten maken en houden

Om goed te kunnen functioneren als interieurontwerper is netwerken een onmisbare vaardigheid, voor het vinden van nieuw werk of nieuwe opdrachten en om bij te blijven in het vak, te weten wat er speelt. IPD wil daarom een ontmoetingsplek bieden voor (oud-)cursisten door minimaal 1 keer per jaar een event te organiseren op de leslocatie in Utrecht. Daarbij zal een gastspreker aanwezig zijn en ook docenten worden uitgenodigd.

De ene keer staat een actueel thema centraal, een volgende keer is er een podium voor discussie en vragen stellen of een expositie van werk van cursisten en weer een andere keer analyseert u met elkaar een bijzonder gebouw of interieur om inspiratie op te doen. Natuurlijk is er bij elke bijeenkomst voldoende gelegenheid om met collega’s te praten en de banden aan te halen. Want daar gaat het tenslotte om!

Voor de alumni van IPD zijn de netwerkbijeenkomsten gratis en uiteraard is de ontvangst hartelijk met hapjes en drankjes.

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.

De datum van de eerstvolgende netwerkbijeenkomst wordt binnenkort bekendgemaakt.

Startdata en steden worden later bekend gemaakt.

Werk

Netwerken werkt

Of u nu als zelfstandige aan de slag gaat of bij een werkgever in dienst treedt, een netwerk opbouwen is tegenwoordig essentieel om aan het werk te blijven, kennis te delen en ideeën uit te wisselen. Als u mensen kent en elkaar iets gunt, komt u allemaal verder, met plezier! Daarom organiseert IPD netwerkbijeenkomsten voor (oud-)cursisten en docenten.

Lessen

Programma

Het programma van de netwerkbijeenkomsten varieert elke keer. Op de meeste netwerkbijeenkomsten zal een gastspreker of trainer aanwezig zijn die u bijpraat over een relevant thema uit het vakgebied. Dat kan vakinhoudelijk zijn of juist op het gebied van vaardigheden. Ook zullen er netwerkbijeenkomsten zijn waarbij (oud-)cursisten hun ervaringen delen. Als (oud-)cursist van IPD staat het u ook vrij om onderwerpen aan te dragen.

Bijzonderheden

Bij IPD leert u méér

Het doel van de opleiding Binnenhuisarchitectuur van IPD is dat u voldoende kennis en vaardigheden ontwikkelt om te starten als zelfstandig interieurontwerper of als werknemer in de woninginrichtingbranche. Vakinhoudelijke kennis is daarvoor van groot belang, maar niet voldoende, u heeft extra vaardigheden nodig om een goede ondernemer of werknemer te worden en bovenal handvatten waarmee u zich verder kunt ontplooien in uw vakgebied, ook na de opleiding.

Daarnaast heeft u goede contacten nodig om aan het werk te komen en te blijven en daarbij komen de netwerkbijeenkomsten van IPD u van pas!

Docent

Gastspreker

Op de meeste netwerkbijeenkomsten zal een gastspreker of trainer aanwezig zijn die u bijpraat over een relevant thema uit het vakgebied. Dat kan vakinhoudelijk zijn of juist op het gebied van vaardigheden. Ook zullen er netwerkbijeenkomsten zijn waarbij (oud-)cursisten hun ervaringen delen.

Examen

Bij de netwerkbijeenkomsten is er geen sprake van een examen: gezelligheid staat voorop!

Inschrijving en investering

Carrièredag Binnenhuisarchitectuur

Lesgeld:€0,00

Lesmateriaal:€0,00

+

Totale investering:€0,00

Looptijd:1 maanden

Bedrag per maand incl. lesmateriaal:€0,00

Lesgeld:€0,00

Lesmateriaal:€0,00

Termijn vergoeding:€0,00

+

Totale investering:€0,00

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

 

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: