Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

vroegboekvoordeel

Vroegboekvoordeel voor snelle beslissers

Genoeg werk als loonadministrateur met een PDL of VPS opleiding!

Er is veel werk voor de loonadministrateur met een opleiding PDL of VPS, nu én in de toekomst. Elk bedrijf heeft immers minstens één bekwame salarisadministrateur nodig en grote bedrijven hebben er vele in dienst of huren er zzp-ers voor in. Goed gekwalificeerd personeel is nog niet zo eenvoudig te vinden, want er zijn weinig mensen met kennis en vaardigheden op het gebied van arbeidsrecht en loonheffingen op mbo-niveau. En tegenwoordig ben je er niet met deze vakinhoudelijke kennis, want communicatie en advies zijn vrijwel onmisbare vaardigheden om de functie van salarisadministrateur uit te oefenen. Bij IPD kunt u in korte tijd een opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en Vakopleiding Payroll Services (VPS) bemachtigen en krijgt u de benodigde vaardigheidstraining!

IPD Opleidingen heeft contact met het NIRPA (Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting), dus na uw opleiding en het behalen van uw diploma (bij de Associatie), mag u zich in dit brancheregister inschrijven. Ook voor uw (P)ermanente (E)ducatie kunt u bij IPD terecht!

IPD kiest voor Loonadministratie nieuwe stijl

Omdat wij u goed willen voorbereiden op de toekomst, kiest IPD ervoor om u al vanaf mei 2016 op te leiden volgens de vernieuwde diplomalijn Loonadministratie. Dit betekent dat de opleidingen vanaf de basis bestaan uit Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid en Loonheffingen. Bij PDL krijgt u er een nieuwe module bij: Personeel, Organisatie & Communicatie. IPD biedt deze module gratis aan voor cursisten, omdat wij uw ontwikkeling voorop stellen. Bij VPS verdiept u zich verder in deze modules. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u na uw opleiding bijblijft in uw vak. Daarom kunt u bij IPD diverse trainingen en spin-offs volgen, ook voor PE-punten! 

Gratis en vrijblijvende proeflessen bij IPD Opleidingen

De manier om te kijken welke opleiding van IPD bij u past!

Als u nog twijfelt of een opleiding bij u past of als u behoefte heeft aan persoonlijke kennismaking met IPD Opleidingen, dan raden wij u aan om een proefles te volgen.

De proeflessen van IPD zijn gratis en vrijblijvend. Een ervaren docent geeft les over verschillende onderwerpen van het vak en vertelt over de structuur van de opleiding en de examens. De studievoorlichters van IPD zijn aanwezig voor een persoonlijk studieadvies. En u ontmoet al toekomstige klasgenoten!

 

 

Gratis extra examentrainingen

IPD Opleidingen staat bekend om haar grondige examentraining, bij alle opleidingen en cursussen. Het slagingspercentage van onze cursisten hoort bij de hoogste van Nederland. U kunt examentrainingen volgen zo vaak u wilt. Ook onze oud-cursisten die nog niet toegekomen zijn aan het examen of een keer zijn gezakt, zijn van harte welkom. De trainingen zijn een extra service: u krijgt uiteraard ook al veel oefeningen en praktijkopdrachten tijdens de gewone lessen.

Bekijk hier het overzicht van alle examentrainingen

 

Loonadministratie bij IPD: complete toolbox

Bij IPD leert u meer!

Het doel van de cursussen Salarisadministratie van IPD is dat u voldoende kennis en vaardigheden ontwikkelt om een goede werknemer en/of ondernemer te worden. Daarvoor zijn vakinhoudelijke kennis en een erkend diploma van groot belang. In elke financieel-adminsitratieve functie, op welk niveau dan ook, is het uw taak om het overzicht te houden op de financiële positie van de organisatie waar u werkt. Dus is het nodig dat u nauwkeurig leert ordenen, rekenen en boekhouden.

En u heeft ook algemene beroepsvaardigheden nodig, want het werk doet u meestal niet alleen, maar samen met uw directe collega’s, leidinggevende of uw klant. Het is dus belangrijk dat u goed kunt communiceren en samenwerken. En ook dat u weet hoe u zich kunt aanpassen aan de veranderingen van deze tijd.

Om u goed voor te bereiden op de beroepspraktijk biedt IPD niet alleen de traditionele vakinhoudelijke opleiding waarmee u het diploma haalt, maar een complete toolbox (gereedschapskist) waaruit u de onderdelen kunt kiezen die u nodig heeft. Voor uw ontwikkeling, voor uw succes en om uw waarde op de arbeidsmarkt te vergroten:

A.      Vakinhoudelijke opleiding: leren boekhouden op elk niveau

B.      Extra vaardigheidstrainingen (gratis): echt goed worden

C.      Netwerkbijeenkomsten (gratis): contact houden

D.     Spin-offs: opfrissen en verdiepen

Netwerken en carrière Loonadministratie

Loonadministratie studeren bij IPD biedt u:

  • Opleidingen salarisadministratie (BKL, PDL, VPS) met het beste vooruitzicht op een baan; juist nu!
  • Klassikale lessen van goede docenten: u slaagt dus snel voor uw examens
  • Zo laag mogelijke prijzen, die u ook in termijnen kunt betalen
  • Erkende diploma's en toegang tot het NIRPA register
  • Na de opleiding in loondienst of stap in de payrolling als zzp-er
  • Flexibele cursussen Loonadministratie: s'avonds en overdag
  • Veel contact met uw medecursisten in de lessen, u bouwt dus al een netwerk op!
  • Diverse leslocaties: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Arnhem en Eindhoven
  • Gratis en vrijblijvend studieadviesgesprek of proefles om u te oriënteren op uw studie in de salarisadministratie: bel voor een afspraak of bestel de studiegids (030 244 77 30)!

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Correspondentieadres en hoofdkantoor
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

 

 

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: