Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Medewerker Personeelszaken (MPZ) dag 7 weken

Medewerker Personeelszaken (MPZ) dag 7 weken

€50 Last minute Korting€750,00

Lesgeld:€700,00

Lesmateriaal:€90,00

Als u als naast het opdoen van basiskennis van loonadministratie behoefte heeft aan meer verbreding, dan is het diploma Medewerker Personeelszaken (MPZ) een logische stap. U bent straks de spil van de personeelsafdeling en hebt veel contact met mensen. Bij MPZ krijgt u te maken met personeelszaken, zoals werving en selectie, loopbaanontwikkeling en communicatie.

De onderwerpen van MPZ komen grotendeels overeen met de onderwerpen van de opleiding Basiskennis Loonadministratie (BKL): ook hier krijgt u les in Loonheffingen en Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid (zie onderwerpen BKL). Bij MPZ komt er één extra onderdeel bij: Personeel, Organisatie & Communicatie. 

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.

Startdata en steden worden later bekend gemaakt.

Werk

Veelzijdig werk met MPZ
Met het MPZ-diploma bent u klaar voor een veelzijdige functie op de personeelsafdeling. U ondersteunt de P&O-manager, werkt de cao uit, verzorgt de loonadministratie en maakt rapportages. Daarnaast begeleidt u stagiaires en regelt u jubilea. Geen dag is hetzelfde als medewerker personeelszaken.

Lessen

De onderwerpen van MPZ komen grotendeels overeen met de onderwerpen van de opleiding BKL: ook hier krijgt u les in Loonheffingen en Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid (zie onderwerpen BKL). Bij MPZ komt er één extra onderdeel bij: Personeel, Organisatie & Communicatie. Onderwerpen waar u les in krijgt tijdens deze module:

Personeel, Organisatie & Communicatie

  • P&O
  • Werving- en selectieprocedure
  • Functiewaardering en competentiemanagement
  • Loopbaanontwikkeling
  • Organisatie-indelingen
  • Sociaal beleid
  • Communicatie

Docent

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional die het vak kent en die anderen het vak kan leren, zowel de kennis als vaardigheden. De docent weet u te motiveren en is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen. De docent ondersteunt u dus bij het leerproces en daarnaast moet u natuurlijk zelf aan de slag! Incidenteel en naar behoefte kan een excursie worden gemaakt of een gastdocent worden uitgenodigd.
 
Docenten zijn het visitekaartje van IPD voor de klas!
IPD heeft het hoofdkantoor in Utrecht en organiseert op deze locatie de opleiding MPZ. De docenten, professionals in het vak, spelen ter plekke een belangrijke rol, want de docent moet ervoor zorgen dat u effectieve en plezierige lessen krijgt en bovenal dat u het vak leert!
 
Daarom gaat IPD zeer zorgvuldig om met de selectie van docenten en zorgt ervoor dat zij zich continu ontwikkelen. Iedere docent is bij IPD verplicht om jaarlijks les te geven aan een groep mededocenten en personeel van IPD. Alleen als de kwaliteit voldoende is, wordt de docent weer voor een jaar gecertificeerd om voor IPD les te mogen geven. Deze ‘docentendagen’ zijn ook een perfect moment voor het onderling uitwisselen van didactische tips.

Examen

Examen doen bij een onafhankelijk examenbureau 

Het examen voor MPZ wordt verzorgd door examenbureau de Associatie. Het examen bestaat uit drie onderdelen: Loonheffingen, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid en Personeel, Organisatie & Communicatie. U doet online examen en kunt zich het hele jaar door aanmelden. Voor de toets kiest u zelf de examendatum, locatie en tijd. U bent zelf verantwoordelijk voor uw exameninschrijving en de examenkosten. U kunt zich eenvoudig online aanmelden. U kunt bij onze medewerkers terecht voor meer informatie over het examen of hulp bij het aanmelden.

Inschrijving en investering

Medewerker Personeelszaken (MPZ) dag 7 weken

€50 Last minute Korting€750,00

Lesgeld:€700,00

Lesmateriaal:€90,00

+

Totale investering:€790,00

Looptijd:1 maanden

Bedrag per maand incl. lesmateriaal:€790,00

€50 Vroegboekvoordeel:€750,00

Lesgeld:€700,00

Lesmateriaal:€90,00

Termijn vergoeding:€0,00

+

Totale investering:€790,00