Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Vakopleiding Compensation & Benefits Consultant 

Compensation & Benefits Consultant (CBC) dag

€100 Last minute Korting€2.450,00

Lesgeld:€2.350,00

Lesmateriaal:€295,00

Als u deskundig wilt worden op het gebied van beloningsvraagstukken, is Compensation & Benefits Consultant (CBC) de juiste opleiding. Hier leert u hoe u kunt adviseren op managementniveau als het gaat om arbeid, belonen en pensioenen. U doet kennis op over personeelsmanagement, organisatieleer, employee benefits en informatiemanagement. Daarnaast ontwikkelt u presentatie- en adviesvaardigheden, om uw kennis in de praktijk te brengen. 

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.

Startdata en steden worden later bekend gemaakt.

Werk

Na de opleiding CBC kunt u aan de slag als beloningsadviseur binnen een organisatie. U bent breed opgeleid in personeelsmanagement, organisatieleer, informatiemanagement, strategische arbeidsvoorwaarden en belonen

Lessen

De opleiding CBC bestaat uit 3 modules en het schrijven van een scriptie. IPD leidt u op voor de nieuwste examens die vanaf 1 september 2016 worden getoetst. De modules die tijdens CBC aan de orde komen, zijn:

1.      Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen*
2.      Organisatie & Management
3.      Communicatieve- en Adviesvaardigheden

*U kunt de module Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen ook als losse module volgen en afsluiten met een examen. U doet kennis op over wet- en regelgeving en salaris- en personeelssystemen. Hierna kunt u aan de slag als adviseur op het gebied van arbeidsvoorwaarden en beloningsbeleid.

Lesmateriaal
IPD maakt gebruik van het meest actuele lesmateriaal dat beschikbaar is. Daarnaast hebben cursisten toegang tot de digitale leeromgeving IPDELO. Hier vindt u aanvullend lesmateriaal en houdt u contact met docent en medecursisten.

Docent

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional die het vak kent en die anderen het vak kan leren, zowel de kennis als vaardigheden. De docent weet u te motiveren en is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen. De docent ondersteunt u dus bij het leerproces en daarnaast moet u natuurlijk zelf aan de slag! Incidenteel en naar behoefte kan een excursie worden gemaakt of een gastdocent worden uitgenodigd.

Docenten zijn het visitekaartje van IPD voor de klas!
IPD heeft het hoofdkantoor in Utrecht en organiseert op verschillende locaties in het land cursussen PDL. De docenten, professionals in het vak, spelen ter plekke een belangrijke rol, want de docent moet ervoor zorgen dat u effectieve en plezierige lessen krijgt en bovenal dat u het vak leert!

Daarom gaat IPD zeer zorgvuldig om met de selectie van docenten en zorgt ervoor dat zij zich continu ontwikkelen. Iedere docent is bij IPD verplicht om jaarlijks les te geven aan een groep mededocenten en personeel van IPD. Alleen als de kwaliteit voldoende is, wordt de docent weer voor een jaar gecertificeerd om voor IPD les te mogen geven. Deze ‘docentendagen’ zijn ook een perfect moment voor het onderling uitwisselen van didactische tips.

Examen

Erkend diploma
De vakinhoudelijke opleiding CBC rondt u af met een online examen en vakdiploma bij examenbureau de Associatie (www.associatie.nl). Het examen bestaat uit drie onderdelen: Strategische Arbeidsvoorwaarden & Belonen, Organisatie & Management en Communicatieve- en Adviesvaardigheden.

Naast de examens bij de Associatie schrijft u ook een scriptie. Met de scriptie voor CBC toont u aan dat u een beloningsvraagstuk en de situatie rond dit vraagstuk kunt beschrijven. 

U bent zelf verantwoordelijk voor uw inschrijving en uw examenkosten. U kunt zich eenvoudig online voor de examens aanmelden. U kunt bij onze medewerkers terecht voor meer informatie over het examen of hulp bij het aanmelden.

Inschrijving en investering

Compensation &
Benefits Consultant (CBC) dag

€100 Last minute Korting€2.450,00

Lesgeld:€2.350,00

Lesmateriaal:€295,00

+

Totale investering:€2.645,00

Looptijd:10 maanden

Bedrag per maand incl. lesmateriaal:€288,50

€100 Vroegboekvoordeel:€2.450,00

Lesgeld:€2.350,00

Lesmateriaal:€295,00

Termijn vergoeding:€240,00

+

Totale investering:€2.885,00