Basiskennis Loonadministratie (BKL) dag 5 weken

Beste basis in de loonadministratie

Bij de cursus BKL leert u in slechts vijf lesdagen de basiskennis rond de loonadministratie. Met een diploma BKL kunt u meteen aan de slag als assistent-administratief medewerker, of snel doorgroeien naar een vervolgopleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Start nu uw loopbaan als salarisspecialist!

Basiskennis Loonadministratie (BKL) dag 5 weken

Lesgeld:€530,00

Lesmateriaal:€60,00

  • Hoge slaagkans
  • Klassikaal en online leren
  • Doordeweeks of zaterdag
  • Na 5 weken examen doen
  • Ook mogelijk als avondopleiding

Opleiding tot salarisspecialist

De loonadministrateur zorgt ervoor dat alles rond het verwerken en uitbetalen van salarissen goed geregeld is. Daar komt veel bij kijken, zoals de regels rond loonheffing, inkomstenbelasting, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid. U maakt in de opleiding BKL kennis met de basisbegrippen van de salarisadministratie. Tijdens prettige en persoonlijke lessen leert u alle belangrijke termen. U leert samen met vakgenoten, in de klas én via de online leeromgeving. In een paar weken heeft u de basis in de vingers en kunt u aan de slag als assistent-salarisadministrateur, of meteen doorgaan met de vervolgcursus – dat doen veel cursisten. IPD Opleidingen helpt u optimaal bij de voorbereiding van de examens.

Lesrooster

Lesnr.wo overdagza overdag
111 Sep 1914 Sep 19
218 Sep 1921 Sep 19
325 Sep 1928 Sep 19
402 Okt 1905 Okt 19
509 Okt 1912 Okt 19
 

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.


Lessen

U leert de basiskennis over de volgende onderwerpen.

Loonheffingen: Loonbelastingtabellen en loonaangifte • Werkkostenregeling • Loonheffing • Voorlopige aanslag • Inkomstenbelasting • Heffingskortingen • Boeteregime en bezwaarprocedure • Formulieren

Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid: Arbeidsverhoudingen en arbeidsovereenkomst • CAO •  Arbeidsomstandigheden en arbeidstijden • Sociale zekerheidswetten • Verzekeringsplicht • Ziektewet en arbeidsongeschiktheid • Re-integratievoorzieningen • Werkloosheid

Studietijd

Gemiddeld kost deze cursus 6 tot 8 uur per week aan zelfstudie (naast de lessen).

Kan ik direct beginnen met PDL?

Wilt u direct aan de slag als loonadministrateur en kunt u een hoog studietempo aan? Kies dan meteen voor de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).

 

Lesmethode

U  krijgt klassikaal les van een enthousiaste en vakkundige docent. Hij of zij kent het vak door en door en zorgt voor een goede sfeer in de klas. Geen vraag blijft onbeantwoord! U oefent samen met medecursisten in de les en thuis, in onze online leeromgeving. Studeer dus waar en wanneer u wilt! De lesmethode van uitgeverij Convoy sluit volledig aan op de exameneisen.

 

Niveau

U heeft geen vooropleiding nodig voor Basiskennis Loonadministratie. De lesstof is op mbo 3-niveau. Het studietempo is vrij hoog, maar dat is geen probleem. Als u de stof goed bijhoudt en de lessen actief volgt, is deze opleiding uitstekend te volgen.

De beste opleidingen

Hoe waarborgen we de kwaliteit van onze opleidingen en docenten?

Jaarlijks certificeren, continu evalueren.

 

Examen

U doet examen bij het onafhankelijk exameninstituut de Associatie. Het erkende examen bestaat uit twee onderdelen: Loonheffingen en Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Het examen bereidt u voor in de lessen en tijdens extra examentrainingen. U kunt zich het hele jaar door aanmelden. Inschrijven kan ook eenvoudig online. U moet zelf zorgen voor de inschrijving en betaalt zelf de examenkosten. Kijk op www.associatie.nl. IPD verzorgt uitgebreide examentrainingen (gratis) om u zeker te laten slagen!

Werk

Na de opleiding BKL kunt u aan de slag als salarisadministrateur of assistent op de afdeling loonadministratie. U heeft de basiskennis onder de knie en kunt veel voorkomende formulieren moeiteloos invullen. 

Bij IPD Opleidingen doen we er alles aan om uw kans op een nieuwe of betere baan te vergroten, als u hierbij extra hulp nodig heeft. Via een werkstage of een (nieuwe) baan. Overigens vinden veel cursisten op eigen kracht een nieuwe of betere baan, zeker als ze bij ons een extra vaardigheidstraining volgen of langs komen op een netwerkbijeenkomst. 

Uw kans op werk neemt fors toe als u na BKL doorgaat met de opleiding PDL, het veelgevraagde basisdiploma voor de loonadministratie.

Hulp bij stages of een baan!

Doe praktijkervaring op bij IPD, loop stage via ons Carrièreteam, kom naar een netwerkbijeenkomst voor (oud-)cursisten of volg een gratis sollicitatietraining.

Inschrijving en investering

Basiskennis Loonadministratie (BKL) dag 5 weken

Lesgeld:€530,00

Lesmateriaal:€60,00

+

Totale investering:€590,00

Looptijd:6 maanden

Bedrag per maand incl. lesmateriaal:€108,00

Lesgeld:€530,00

Lesmateriaal:€60,00

Termijn vergoeding:€58,00

+

Totale investering:€648,00

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Hoofdkantoor en leslocatie Utrecht
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Kantoor en leslocatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 773
1061 XZ Amsterdam

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: