Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) avond

Hét diploma in de loonadministratie

Met de avondopleiding PDL haalt u op uw eigen tempo uw erkende papieren in de salarisadministratie. U wordt de salarisspecialist in een bedrijf. Wilt u een goede baan in de loonadministratie? Zelfstandig of in loondienst? Werkgevers vragen altijd minstens een PDL-diploma. En dat kunt u nu eenvoudig halen!

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) avond

Nu met €1.000,00 STAP voordeel

Lesgeld:€1.400,00

Lesmateriaal:€288,00

  • 16 lesavonden, snel een waardevol diploma
  • Veel goedbetaalde banen beschikbaar
  • Les van ervaren en gecertificeerde docenten
  • Les in kleine groepen
  • Ook mogelijk als dagopleiding

Opleiding tot salarisspecialist

De opleiding PDL is geschikt voor iedereen die in de loonadministratie wil werken. Met PDL toont u aan dat u een echte professional bent in de salarisadministratie. Na de opleiding bent u in staat om zelfstandig een goede loonadministratie te voeren. U doet kennis op over de actuele wet- en regelgeving, kunt loonberekeningen maken en vragen hierover beantwoorden. Daarnaast krijgt u ook een module over communicatie en organisatiekunde. U leert samen met vakgenoten, in de klas én via de online leeromgeving. In een paar weken heeft u de kennis in de vingers en kunt u aan de slag als erkend salarisadministrateur. IPD Opleidingen helpt u optimaal bij de voorbereiding van de examens.

Zoveel pluspunten in 1 opleiding

... en dat zo scherp geprijsd! Dat vindt u bij geen enkele andere opleider.

Gratis examentrainingen

Oefenen, oefenen, oefenen tot u de stof beheerst.

 

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.

Lessen

De avondopleiding bestaat uit 16 lessen. In de lessen worden drie modules volledig behandeld. U krijgt onder andere les in de volgende onderwerpen:

Loonheffingen: Opbouw loonheffing • Fiscaal loon • Heffingskortingen • Organisatie en sociale zekerheid • Premieheffing werknemers- en volksverzekeringen • Overzicht van uitkeringen en loonkostensubsidies

Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid: Arbeidsovereenkomsten • Bedrijfs- en beroepspensioenregelingen • Opzegging en ontslag

Personeel, Organisatie & Communicatie: Personeels- en salarisadministratie • Personeelsbeleid • HRM

Studietijd

Gemiddeld kost deze cursus 4 tot 6 uur per week aan zelfstudie (naast de lessen).

Kan ik direct beginnen met vaardigheidstrainingen?

Tijdens de opleiding kunt u zich blijven ontwikkelen met gratis vaardigheidstrainingen.

Lesmethode

U krijgt klassikaal les van een enthousiaste en vakkundige docent. Hij of zij kent het vak door en door en zorgt voor een goede sfeer in de klas. U oefent samen met medecursisten in de les en thuis, in onze online leeromgeving. Studeer dus waar en wanneer u wilt! De lesmethode van uitgeverij Convoy sluit volledig aan op de exameneisen.

De lesgroepen zijn niet groot. U leert van uw docent en van elkaar, maakt kennis met vakgenoten en er is alle tijd voor uw persoonlijke vragen.

Toetsmoment

Bij iedere module horen proef-examenvragen van Toetsmoment. U krijgt een aantal keer per module toegang tot deze tool, zodat u tussentijds kunt checken hoe goed u de stof al beheerst. 

 

Niveau

Voor deze cursus heeft u geen vooropleiding nodig! De opleiding is zeer goed te doen voor cursisten die kunnen werken en denken op havo-4-niveau, of bijvoorbeeld op mbo-3-niveau met enige werkervaring. Het eindniveau van de opleiding is te vergelijken met mbo-4-niveau.

Het is vooral belangrijk dat u enthousiast bent en met volle inzet aan de opleiding begint! Heeft u twijfels over de studiebelasting, dan kunt u altijd contact opnemen met onze studieadviseurs.

 

Is deze opleiding goed te doen voor mij?

Wij zorgen ervoor dat u PDL haalt! U moet natuurlijk zelf aan de slag, maar we kunnen u op allerlei manieren helpen op het moment dat het nodig is. Misschien wilt u een module uitstellen? Of u gaat verhuizen en een andere locatie komt beter uit. Wij zoeken met u naar een oplossing!

 

Examen

Het examen voor PDL legt u online af bij examenbureau de Associatie. Het examen bestaat uit drie onderdelen: Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid, Loonheffingen en Personeel, Organisatie & Communicatie. U bent zelf verantwoordelijk voor uw inschrijving en uw examenkosten.

U kunt zich eenvoudig online voor de examens aanmelden. U kunt bij onze medewerkers terecht voor meer informatie over het examen of hulp bij het aanmelden.

Als u bij IPD de opleiding PDL volgt en bij de Associatie het examen haalt, dan mag u zich registreren in het register voor salarisadministrateurs van het NIRPA (Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting) en de titel RSa voeren!

Haal het met onze examentrainingen

Tijdens de lessen heeft u al veel stof op examenniveau geoefend. Bij een gratis examentraining loopt u nog eens alle belangrijke onderwerpen en lastige punten langs. Dat is de allerbeste voorbereiding!

 

Doorgroeien naar…

Vakopleiding Payroll Services (VPS)

 

Werk

Goed opgeleide professionals op het gebied van loonadministratie zijn zeer gewild bij veel bedrijven en instellingen. Een loonadministrateur werkt meestal samen met de afdeling HRM en de financiële administratie. U adviseert het management over contracten met betrekking tot werknemersverzekeringen en pensioenen. Ook bent u als loonadministrateur het aanspreekpunt van medewerkers, want u zorgt ervoor dat iedereen zijn salaris krijgt. Een onmisbare schakel dus! Het beroep vraagt om mensen die nauwkeurig kunnen werken, integer zijn en beschikken over inlevingsvermogen. Steeds meer ambitieuze mensen, zowel jong als oud, kiezen voor het vak loonadministratie.

 

Veel banen met een goed salaris

Salarisspecialisten hebben veel extra juridische kennis. Daar worden ze voor beloond: het salaris in loonberoepen is hoger dan in andere administratieve beroepen en de werkgelegenheid is al jaren uitzonderlijk goed.

 

Hulp bij stages of een baan!

Doe praktijkervaring op bij IPD, loop stage via ons Carrièreteam, kom naar een netwerkbijeenkomst voor (oud-)cursisten of volg een gratis sollicitatietraining.

Inschrijving en investering

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) avond

Lesgeld:€1.400,00

Lesmateriaal:€288,00

+

Totale investering:€1.688,00

Looptijd:8 maanden

Bedrag per maand incl. lesmateriaal:€225,00

Lesgeld:€1.400,00

Lesmateriaal:€288,00

Termijn vergoeding:€112,00

+

Totale investering:€1.800,00

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen
>> routebeschrijving

Hoofdkantoor
Bisonspoor 3002 - B807
3605 LT Maarssen

Studievoorwaarden

Privacy- en cookieverklaring

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: