Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Loon Salarissoftware

Hoe verwerkt u de loonadministratie in een salarissoftware-pakket? Bijna alle handelingen in de salarisadministratie gaan via salarissoftware. Als (toekomstig) salarisspecialist moet u dit goed beheersen! In een praktische trainingsdag onder leiding van een ervaren docent loonadministratie helpen we u een flink eind op weg in een bekend salarisprogramma.

Loon Salarissoftware

Nu met €150,00 STAP voordeel

Lesgeld:€150,00

  • Snel wegwijs in Loon Salarissoftware
  • In 1 dag de basis onder de knie
  • Onmisbaar als u werkt in de loonadministratie
  • Gratis voor IPD-cursisten*

Wegwijs in salarissoftware

Bij welke organisatie u ook gaat werken, u komt onherroepelijk in aanraking met salarisprogramma's op de computer. Als salarisspecialist is het essentieel dat u leert werken met een administratieprogramma. Er zijn verschillende softwarepakketten op de markt die in de basis op elkaar lijken. Kennis over 1 programma helpt u dus al op weg om ook de systematiek van andere pakketten te kunnen begrijpen en gebruiken. Tijdens deze trainingsdag maakt u uitgebreid kennis met het programma Loon Salarissoftware.

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.


Startdata en steden worden later bekend gemaakt.

Lessen

Tijdens 1 intensieve trainingsdag (10.00 - 16.00 uur) maakt u uitgebreid kennis met het programma Loon Salarissoftware. Tijdens de training ontvangt u een reader met opdrachten en oefenmateriaal.

Voorbereiding

Als u zich aanmeldt voor de training krijgt u toegang tot het programma Loon Salarissoftware en kunt u ook thuis na de trainingsdag nog een periode met het programma oefenen. Het is handig om voorafgaand aan de trainingsdag Loon Salarissoftware op uw laptop te installeren (de installatie instructie en inlogcodes krijgt u van IPD) en uw laptop mee te nemen naar de les. Als u zelf geen laptop heeft, kijk dan of u er een kunt lenen.

ZIN! in een goed verhaal?

Lees onze Onderwijsblog

Docent

René van Lare is een ervaren docent die voor IPD veel verschillende opleidingen en trainingen geeft en ontwikkelt. Hij doet dat onder meer voor vakken in de loonadministratie en in administratie/boekhouden. Hij geeft ook trainingen in psychologie en effectiever werken. René maakt van iedere les een leuke en leerzame ervaring!

Inschrijving en investering

*IPD-cursisten hebben recht op 1 of meer gratis trainingen, afhankelijk van de opleiding die ze volgen. Vul uw cursistennummer in bij de aanmelding en de inschrijvingskosten worden automatisch op nul gezet.

Bent u niet (volledig) door IPD opgeleid en heeft u wel belangstelling voor de extra training? Dan betaalt u 150 euro voor deze training.

Loon Salarissoftware

Lesgeld:€150,00

Lesmateriaal:€0,00

+

Totale investering:€150,00

Looptijd:1 maanden

Bedrag per maand incl. lesmateriaal:€150,00

€0 Vroegboekvoordeel:€150,00

Lesgeld:€150,00

Lesmateriaal:€0,00

Termijn vergoeding:€0,00

+

Totale investering:€150,00