Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Leren werken met de Wettenbundel

  • Gratis voor IPD-cursisten
  • Training in Utrecht
  • Les van gecertificeerde professionals

Leren werken met de Wettenbundel

Lesgeld:€150,00

Lesmateriaal:€0,00

Training Leren werken met de Wettenbundel

Als makelaar komt u voortdurend in aanraking met wet- en regelgeving rondom vastgoed. Om uw vak uit te oefenen is het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van de juridische stand van zaken die vaak onderhevig is aan veranderingen. Door vlug en vaardig de wetten en regels op te kunnen zoeken in een actuele wettenbundel blijft u bij en bespaart u tijd en geld. Tijdens de rechtvakken van de opleiding werkt u met de wettenbundel, maar op deze training leert u de fijne kneepjes van A tot Z precies en ook hoe u snel examenvragen opzoekt in de bundel. Handig om voor of tijdens uw eerste juridische vak te volgen!


Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.

Extra vaardigheidstrainingen waarmee u de toekomst in stapt

Als makelaar en vastgoedadviseur bent u er niet met alléén vakinhoudelijke kennis. U heeft meer vaardigheiden nodig, want als makelaar communiceert en adviseert u, onderhandelt en verkoopt u, werkt u samen met collega’s en klanten en bent u ondernemer of werknemer.

IPD zorgt ervoor dat u ook die vaardigheden aanleert! U krijgt voldoende gereedschappen aangeboden om echt aan het werk te kunnen gaan en om u staande te houden in de snel veranderende wereld van grote informatiestromen en digitalisering. Net als iedereen concurreert u straks niet alleen met collega’s, maar ook met computers en dus is het nodig dat u weet hoe u als mens het verschil maakt en uw ‘niche’ vindt.

Tijdens gratis lesdagen biedt IPD u handreikingen om extra vaardigheden te ontwikkelen, waarmee u vervolgens zelf verder gaat. De trainingen zijn niet verplicht als u al over de benodigde vaardigheden beschikt, u kunt de lessen volgen die voor u nuttig zijn.

Werk

Aan het werk als makelaar

Uw doel is om na de opleiding aan het werk te gaan in vastgoed, want dat is uw passie en daarin wilt u het gaan maken. Of u nu zelfstandig makelaar wordt, op een makelaarskantoor gaat werken of in dienst treedt bij de overheid, een vastgoedconcern, beleggingsmaatschappij of waar dan ook. Welk beroep in vastgoed u ook gaat uitoefenen, vakinhoudelijke kennis is daarvoor van groot belang. Maar is het voldoende? IPD is van mening dat u tegenwoordig méér nodig heeft om een goede makelaar, werknemer of ondernemer te worden.

Tijdens deze training biedt IPD u handreikingen aan om vaardig te worden in het zoeken in uw wettenbundel.

Lessen

Programma

Deze training duurt een dagdeel.

Lesmateriaal

Neem naar de training de wettenbundel Wetgeving makelaardij, taxatie en vastgoed 2015-2016, SDU Uitgevers, mee!

Bijzonderheden

De vaardigheidstrainingen van IPD zijn gratis voor cursisten die een hele opleiding bij IPD doen. Afhankelijk van de opleiding die u volgt, mag u aan 1 of meer trainingen deelnemen. Zie hiervoor de Bijzonderheden bij uw opleiding of neem contact met ons op.

Bent u niet (volledig) door IPD opgeleid en heeft u wel belangstelling voor de extra trainingen? Dan kunt u tegen betaling meedoen voor 175,= per dagdeel of 350,= per dag.  Ook als u meer trainingen wilt volgen dan de gratis trainingen waar u recht op heeft, kunt u meedoen tegen betaling. IPD-cursisten ontvangen wel 200,= korting: u betaalt 150,= per dag.

Docent

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional en trainer die u weet te motiveren. De docent is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen en dat in goede banen te leiden.

Examen

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Correspondentieadres en hoofdkantoor
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

 

 

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: