Contact

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

vroegboekvoordeel

Vroegboekvoordeel voor snelle beslissers

Opleiding Tuinarchitectuur: groene vingers voor een bloeiende loopbaan

Een opleiding Tuinarchitectuur betekent uzelf veelzijdig ontwikkelen en uzelf de kans gunnen op een leuke en afwisselende baan. U benut en (her)ontdekt verschillende talenten en u combineert die met bevlogenheid: creativiteit, communicatie, commercie en ja, ook waarneming en ruimtelijk inzicht. Wilt u uw groene vingers inzetten om een succesvolle carrière als tuinontwerper op te starten? De opleiding Tuinarchitectuur is een investering die u snel terug verdient!

U legt met de opleiding Tuinarchitectuur een brede basis met vaardigheden die u overal kunt toepassen, zoals tekenen, ontwerpen, een visie presenteren, adviseren en planmatig ontwikkelen. Tevens maakt u zich de nodige kennis eigen van planten en hun eigenschappen, tuinelementen en -materialen, milieueisen, trends en u ontwikkelt inzicht in maten en verhoudingen. Voorbeelden van tuinontwerpen uit heden en verleden helpen u om uw eigen visie, stijl en identiteit te bepalen.

Na afloop van de opleiding bent u in staat om een complete tuin te ontwerpen en om dit ontwerp in de praktijk uit te voeren. En dat niet alleen: u leert uw verbeeldingskracht te gebruiken, hoe u creatief kunt blijven en hoe u zich aanpast aan veranderingen. Essentiële vaardigheden om u in de wereld staande te houden. 


Werken als tuinontwerper: juist nu!

Dit is een perfect moment om met de opleiding Tuinarchitectuur te starten, de tijd is er rijp voor, want in de maatschappij zoeken velen naar beleving en betekenis in hun leefomgeving. Er is weer heel veel aandacht voor de buitenruimte. Er wordt bovendien weer veel verhuisd en verbouwd, dat is goed nieuws voor de tuinontwerper. Ook zien steeds meer mensen hun tuin als verlengde van hun woonkamer en willen ze buiten kunnen leven. Dit is dus een uitstekend moment om als tuinontwerper te starten. Daarnaast is de opleiding een verrijking voor uw verdere leven en loopbaan, omdat u vaardigheden leert waarmee u klaar bent voor toekomst. En het is ook nog eens een ontzettend leuke opleiding om te doen!

Gratis en vrijblijvende proeflessen bij IPD Opleidingen

De manier om te kijken welke opleiding van IPD bij u past!

Als u nog twijfelt of een opleiding bij u past of als u behoefte heeft aan persoonlijke kennismaking met IPD Opleidingen, dan raden wij u aan om een proefles te volgen.

De proeflessen van IPD zijn gratis en vrijblijvend. Een ervaren docent geeft les over verschillende onderwerpen van het vak en vertelt over de structuur van de opleiding en de examens. De studievoorlichters van IPD zijn aanwezig voor een persoonlijk studieadvies. En u ontmoet al toekomstige klasgenoten!

 

 

Gratis extra examentrainingen

IPD Opleidingen staat bekend om haar grondige examentraining, bij alle opleidingen en cursussen. Het slagingspercentage van onze cursisten hoort bij de hoogste van Nederland. U kunt examentrainingen volgen zo vaak u wilt. Ook onze oud-cursisten die nog niet toegekomen zijn aan het examen of een keer zijn gezakt, zijn van harte welkom. De trainingen zijn een extra service: u krijgt uiteraard ook al veel oefeningen en praktijkopdrachten tijdens de gewone lessen.

Bekijk hier het overzicht van alle examentrainingen

 

Netwerken en carrière Tuinarchitectuur

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Hoofdkantoor en leslocatie Utrecht
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Kantoor en leslocatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 773
1061 XZ Amsterdam

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:   DEUTNL2N
IBAN: NL09DEUT0556230140

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: