Waarnemen en Vastleggen

  • Leer creatiever werken
  • Gratis voor IPD-cursisten
  • 1 trainingsdag in Utrecht
  • Les van gecertificeerde professionals

Waarnemen en Vastleggen

Lesgeld:€150,00

Lesmateriaal:€0,00

Tijdens deze trainingsdag gaan we terug naar de basis van het tekenen: kijken, waarnemen en vastleggen. Ook krijgt u een introductie in het computertekenen: welke programma's zijn er en hoe werkt computertekenen via Google SketchUp.

Het is belangrijk om aandacht te geven aan de ambachtelijke basis van het ontwerpvak, het tekenen. En dat begint bij goed kijken. Wat zien uw ogen, wat doen uw hersenen daarmee? Hoe wordt uw waarneming beïnvloed en hoe leert u objectief kijken? Objectief kijken zorgt ervoor dat u daarna veel creatiever aan de slag kunt met wat u ziet.  Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat u vaardig wordt met de computertekenen. U krijgt een overzicht van tekenprogramma's en maakt kennis met Google SketchUp.

Startdata en steden

Waar wilt u de opleiding volgen? Selecteer hier de stad en datum waarvoor u zich wilt inschrijven.


Startdata en steden worden later bekend gemaakt.

Lessen

Programma

Deze dag (10.00-16.00 uur) bestaat uit:
·    waarnemen & vastleggen
·    verschillende tekenprogramma’s: welke gebruik je waarvoor?
·    introductie SketchUp: aan de slag

Als u aanmeldt voor de training krijgt u de reader en/of powerpoint SketchUp van IPD met instructies voor het gebruik van het programma. Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.


Bijzonderheden

Extra beroepsvaardigheidstrainingen

Het doel van de ontwerpopleidingen van IPD is dat u voldoende kennis en vaardigheden ontwikkelt om te starten als zelfstandig interieur- of tuinontwerper of als werknemer in de woninginrichting- of tuinbranche. Vakinhoudelijke kennis is daarvoor van groot belang, maar niet voldoende, u heeft extra vaardigheden nodig om een goede ondernemer of werknemer te worden. Daarom biedt IPD aan cursisten gratis extra trainingen aan. 

Tijdens de trainingen biedt IPD handreikingen om extra vaardigheden te ontwikkelen, waarmee u vervolgens zelf verder kunt gaan. Deze trainingen zijn niet verplicht als u al over de benodigde vaardigheden beschikt, u kunt de onderdelen volgen die voor u nuttig zijn. De locatie van alle trainingen is de leslocatie van IPD in Utrecht, centraal in het land met vrij parkeren en gratis koffie, thee en lunch. De groepen bestaan uit maximaal 20 personen.

Gratis voor cursisten

De vaardigheidstrainingen van IPD zijn gratis voor cursisten die een hele opleiding bij IPD doen. Afhankelijk van de opleiding die u volgt, mag u aan 1 of meer trainingen deelnemen. Zie hiervoor de Bijzonderheden bij uw opleiding of neem contact met ons op. Bent u niet (volledig) door IPD opgeleid en heeft u wel belangstelling voor de extra trainingen? Dan kunt u tegen betaling meedoen voor 75 euro per dagdeel of 150 euro per dag. 

Docent

Uw docent is een ervaren en enthousiaste professional en trainer die u weet te motiveren. De docent is in staat om individueel en ook bij de klas als geheel een proces van leren en persoonlijke ontwikkeling op gang te brengen en dat in goede banen te leiden.

Examen

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

 

Voor meer informatie, vragen en/of het maken van een afspraak voor gratis studieadvies, kunt u IPD Opleidingen als volgt bereiken:

IPD Opleidingen

t 030 244 77 30 Phone
f 030 244 38 88
e info@ipd-opleidingen.nl

Facebook Twitter LinkedIn Onderwijsblog

Het is mogelijk om gebeld te worden door één van onze medewerkers.

En tijdens kantooruren kunt u met ons chatten. Start nu een live chat .

Bezoekadres voor gratis studieadvies
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht
>> routebeschijving

Hoofdkantoor en leslocatie Utrecht
Demkaweg 21
3555 HW Utrecht

Kantoor en leslocatie Amsterdam
Jan Evertsenstraat 773
1061 XZ Amsterdam

Brochures

Gratis brochures aanvragen of downloaden

Proeflessen

Aanmelden voor een gratis proefles

Vacatures
IPD is altijd op zoek naar goede en enthousiaste docenten! Kijk hier voor de actuele vacatures.

Grensoverschrijdend betalingsverkeer
BIC:    INGBNL2A
IBAN: NL28 INGB 0006 5298 47

 

Op dit moment veel bezocht op onze website: